Căutare Live

Ce lecție învață fiecare zodie până la finalul lui 2020

Anul 2020 este un an cu încărcătură karmică din care toți avem de învățat o lecție. Lecțiile învățate în acest an treuie să fie ca un colac de salvare pentru noi de care să ne folosim la anul.

Ce lecție învață fiecare zodie până la finalul lui 2020

profimedia

Luna ianuarie ne scutură bine pentru că începem să strângem apele de familie. Prin urmare, luna ianuarie se regrupează în jurul familiei.

În februarie vom reconsidera tot ce am făcut în ianuarie și în anul anterior. În luna martie vom aduna bani. Anul 2021 este un an provocator prin multitudinea ocaziilor care ni se oferă. Luna martie va fi o lună cu multe trăiri sufletești.

Berbec

Pe cât sunt ei de revoluționari, Berbecii nu s-au ocupat în acest an de ceilalți membrii ai familiei. Au fost implicați în alte lucruri, cum ar fi viața profesională, și nu s-au ocupat suficent de cei dragi, dar mai au timp până la sfârlitul anului.

Taur

Taurii trebuie să se declare mulțumiți de acest an, în mare parte, iar acum trebuie să facă sacrificii pentru a ajunge oameni de valoare, așa cum și-au dorit. Muncind prea mult, ei au uitat să se pună în valoare. La finele anului va putea fi mândru de realizări, dacă își va acorda importanță și sieși.

Gemeni

Viața le-a oferit numeroase oportuniți de a căpăta experiență. După acest an, Gemeni trebuie să învețe că nu este bine să se complacă într-o situație doar pentru că le oferă puțin confort la momentul respectiv.

Rac

Este important să nu mai există teama de nou și de necunoscut. Schimbările pentru Raci sunt privite ca niște lucruri negative. Racii trebuie să își curețe mentalul de frici pentru a construi mai mult.

Leu

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

A profitat pe cât de mult a putut de oportunitățile primite. Leul va pleca spre noul an cu mai puțină exigență. Auto-exigența face să scadă motivația și nivelul de implicare.

Fecioară

Spre final de an, Fecioarele trebuie să se pună pe sine în fruntea lucrurilor. Trebuie să se mai pună și pe primul plan și trebuie să se iubească pe sine pentru a menține stima de sine.

Balanță

Etse propriul creator al destinului său și va ieși din acest an gândindu-se că el este singurul care se poate ajuta.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de o direcție clară, dar trebuie să accepte că cineva le trasează această direcție. Totul la ei se construiește treptat. Trebuie să învețe să accepte și sfaturi.

Săgetător

Nativii trebuie să renunțe la egoism ca să nu mai impună nimănui că doar ce spun ei este adevărul absolut. Trebuie să își lase libere sentimentele și emoțiile, să scape de judecăți și prejudecăți.

Capricorn

Competiția cu ei înșiși este lecția cu care Capricornii se pregătesc să intre în anul următor. Ei trebuie să fie mereu mai buni ca ieri și trebuie să se redescopere. Anul 2020 a venit cu multe schimbări și multe decizii.

Varsător

Nativii au cules multe învățături și extrag de acolo tot ce au avut nevoie. Acest lucru îi ajută să se maturizeze. La anul, personalitatea lor va fi fără alunecușuri, mult mai statornici.

Pești

Peștii sunt legați de Dumnezeu și din acest an trebuie să rămână cu un psihic curat. La ei lucrurile vin când se așteaptă cel mai puțin.

Zodiacul iubirii, luna decembrie 2020. Crăciunul ne prinde în brațele persoanei iubite. Iată cele patru zodii norocoase... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri