Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Ce lenjerie de damă să cumperi în funcţie de zodia iubitului tău

Ai o întâlnire super hot diseară, dar nu ştii ce lenjerie de damă să porţi? Orientează-te în funcţie de zodia partenerului tău şi trage lozul norocos!

Ai o întâlnire super hot diseară, dar nu ştii ce lenjerie de damă să porţi? Orientează-te în funcţie de zodia partenerului tău şi trage lozul norocos!

Vărsător

Iubitori şi loiali, Vărsătorii nu au nevoie de o surpriză foarte excitantă ca să îşi dorească să te aibă. Poţi chiar să alegi o lenjerie de damă clasică, pentru că orice noapte lângă partenerul tău este o adevărată aventură. Culorile sale definitorii sunt albastru deschis, gri şi albastru ultramarin, deci poţi să optezi pentru ele pentru un efect total.

Peşti

Peştii prefera romantismul tradiţional, aşa că îţi recomandăm să alegi ceva foarte feminin. Optează pentru un set de lenjerie realizat din dantelă şi accesorizeaza totul cu un şirag de perle sau un colier din pietre preţioase. Mergi pe alb, verde marin sau aqua.

Berbec

Partenerul tău iubeşte să te vadă îmbrăcată în lenjerie sexy care nu lasă foarte mult loc imaginaţiei. Alege un body roşu cu decupaje îndrăzneţe care să îţi descrie perfect sânii. Îşi doreşte să vadă tot, aşa că fii pregătită să îi arăţi. Îi plac femeile puternice, aşa că ai încredere în şarmul tău şi arată-i cât de seducătoare eşti.

Taur

Taurii sunt romantici şi apreciază subtilităţile. Iubesc mâncarea bună, aşternuturile de pat delicate şi le place că femeia de lângă ei să miroasă a parfum. Pentru un astfel de bărbat, alege o lenjerie de damă deosebită, care să emane elegantă. Dantela este, cu siguranţă, materialul cu care nu vei da greş. Dezvăluie-i latura ta feminină şi cucereşte-l.

Gemeni

Jucăuşi şi plini de viaţă, Gemenii vor prefera întotdeauna jocurile de rol. Alege o lenjerie foarte sexy şi lasă-l să preia controlul. Poţi să alegi o lenjerie de damă cu foarte multe decupaje sau chiar un costum sexy care să-l introducă într-un adevărat scenariu. Fii naturală şi simte-te bine – latura ta jucăuşă îl va excita mai mult decât crezi.

Rac

Bărbatul rac vrea să îşi vadă partenera în lenjerie de damă feminină, care să emane romantism. Alege un set format din chiloţi şi sutien din dantela albă şi transmite-i un aer de inocentă care sigur îl va excita. Ademeneşte-l cu un parfum floral şi poartă o pereche de cercei foarte delicaţi. Orice detaliu care oferă feminitate lenjeriei tale îi va stârni interesul.

Leu

Leul este cel mai jucăuş semn zodiacal. Îi plac jocurile de rol şi vrea să fie surprins în permanenţă. Alege un costum sexy! Fii o asistentă obraznică, o studentă neascultătoare sau o stewardeza care îi ascultă toate dorinţele. Nu crezi că te caracterizează? Atunci alege o lenjerie de damă din plasa sau latex şi nu ai cum să greşeşti.

Fecioară

Contrar părerilor populare, bărbatul Fecioara chiar ştie cum să te facă fericită în pat. Alege o lenjerie de damă seducătoare, accesorizeaza cu un portjartier şi dresuri lungi din dantela sau plasă şi pregăteşte-te de o noapte memorabilă.

Balanţa

Bărbatului Balanta îi place să aibă parte de momente dulci, dar în acelaşi timp puternic condimentate. Ştii vorba aceea din popor: ,,Fii o doamnă în societate, dar descătuşează-ţi fanteziile în dormitor.” Asta îşi doreşte bărbatul Balanţă de la tine. Poartă lenjerie de damă care combina mai multe tipuri de materiale.

Scorpion

Misterios şi incredibil de sexy, bărbatul Scorpion iubeşte să-şi privească partenera în lenjerie de damă neagră. Alege un model cât mai provocator, care să-i ofere totul pe tavă şi lasă-te pe mâinile lui. Fii sigură că eşti pe mâini bune.

Capricorn

Capricornii sunt modeşti şi nu le place să vorbească cu mai multe femei în acelaşi timp. Dacă ai reuşit să ajungi în dormitorul lui, înseamnă că te place şi vrea să aibă o relaţie serioasă cu tine. Poartă o lenjerie de damă neagră şi păstrează o linie clasică. Nu juca rolul dominatoarei, pentru că nu vei face decât să-l îndepărtezi de tine.

Recomandari