Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Ce numere să pui la LOTO dacă ești zodia Vărsător. Norocul nativului Vărsător

Ce numere să pui la LOTO dacă ești zodia Vărsător. Horoscopul nativului Vărsător spune că este zodia deschizătorilor de drumuri care te provoacă mereu să-ți depășești limitele și să ții pasul cu ei. Ei își fac norocul cu mâna lor, dar au toate datele de a se orienta instictiv către succes.

Numere norocoase la loto pentru Varsator

Ce numere să pui la LOTO dacă ești zodia Vărsător. Horoscopul nativului Vărsător spune că este zodia deschizătorilor de drumuri care te provoacă mereu să-ți depășești limitele și să ții pasul cu ei. Ei își fac norocul cu mâna lor, dar au toate datele de a se orienta instictiv către succes.

Zodia Vârsător este marcată de individualism, de originalitate, de libertate, de nonconformism. Zodia Vărsător este masculină, de aer, și începe din 20 ianuarie şi se încheie pe 18 februarie. În zodiacul clasic european, care cuprinde în ciclul său 12 zodii, este a 11-a.

Cine cunoaște un Vărsător știe că... este un geniu, un lider în grupul său. Nu poți să treci peste părerile unui Vărsător, iar explicația este aceea că el este dominat planetele Saturn şi Uranus ce simbolizează priceperea şi înţelepciunea, dar și determinarea.

Deși tinde să fie numărul unu în toate, are accente de individualism și egocentrism. Cu toate acestea, el poate fi și cel mai solidar semn zodiacal.

Vărsătorul gândește și se exprimă liber, poate fi excentric. Animat de dorinţa apartenenţei la "valul social", Vărsătorul îşi va forma, încă din copilărie, un univers în care normele de conduită sunt cele ale adevăratei independenţe, considerând că ceea ce oamenii numesc principii nu sunt decât nişte constrângeri şi limitări, care-l opresc din evoluţie.

Cum atrage Zodia Vărsător norocul

Nativilor le poartă noroc următoarele elemente:

  • Piatra mistică - ametistul, granatul, opalul
  • Metalul caracteristic - plumbul
  • Ziua norocoasă - miercuri, sâmbata
  • Numerele norocoase - 4, 8, 2, 5, 7
  • Culoarea energizantă - indigo, albastru
  • Simţul cel mai dezvoltat - mirosul
  • Planeta guvernatoare: Uranus
  • Elementul esențial: Aerul

Deși zodia Vărsător nu crede în minin peste noapte, au capacitati clare ce îi conduc către succes. Ar putea juca la loto și să câștige chiar, dar nu neapărat din crezul că vor câștiga, ci din dorința de a încerca lucruri noi, trăznite.

Anul 2018 îi ajuta cu energia benefica a numerelor 17, 40, 8, 16 si 33, 21, sunt numere care vă pot face bine în viață și pe care le-ați putea juca cu succes la loto. Cumva se vor dovedi a fi numere câștigătoare!....

Recomandari