Ce spune prenumele despre personalitatea ta. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele ascunse din spatele numelui pe care îl porți

În emisiunea Adevăruri Ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre importanţa pe care îl are prenumele în personalitatea unei persoane, precum şi despre darurile şi predestinarea pe care le aduce prima vocală a prenumelui.

Ce spune prenumele despre personalitatea ta. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele ascunse din spatele numelui pe care îl purtăm

"Nu puneţi prenume de morţi! Atenţie, la numele de botez ale copiilor! Nu daţi prenume de morţi sau numele unei rude care a avut un destin ori comportament nepotrivit.Dacă aveţi un leu nu îi puneţi nume de iepuraş, nu vă jucaţi cu soarta copiilor voştri. Alegeţi un nume corespunzător", spune Mihai Voropchievici, la Adevăruri Ascunse, potrivit Antena3.

Iată tipul de încărcătură al prenumelui, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă și alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

  • Cei care răspund fizic, în sensul de putere şi chiar agresivitate, sunt cei care au iniţialele: D, E, F, M, N, O, V, W şi X.
  • Cei care răspund și reacţionează mental sunt cei cu iniţialele: A, H, J, Q, S şi Z.
  • Răspuns predominant emoţional au cei cu: B, K, L, T, U.
  • Intuitivii sunt cei cu iniţiala: G, P, Y, I, R.

Iată semnificaţia primei vocale din prenume

Prima vocală din prenume (nu neapărat prima literă) dă un anumit tip de reacţie dominantă a tipului. Dacă se întâmplă ca numele să înceapă chiar cu o vocală, acest tip de energie specifică reacţiei personale îşi măreşte forţa. Persoana care are A prima vocală a prenumelui, poate răspunde agresiv, iritat, tinzând să respigă tot ce vine ca ajutpr sau ca sfat din exterior.

Litera E - personaele primesc foarte bine noul, ba chiar tinde să îl provoace atunci când e cazul să se plictisească sau intră într-o rutină.

Litera I - persoanele acţionează de obicei intuitiv, dar subiectiv, ilogic şi cu regrete tardive. Reacţionează din prima, dar ulterior îi pare rău că a greşit.

Litera O - persoanele reacţionează lent şi caută să îşi controleze foarte bine emoţiile, fiind foarte greu de scos din rutină. Partea bună e că duce întotdeauna lucrurile la bun sfârşit, chiar dacă munceşte mai mult.

Litera U - persoanele răsund pasional, poate chiar un pic prea teatral, şi adesea diferit faţă de cum se aşteaptă cei din jur.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri