Căutare Live

Ce zodie ești în horoscopul copacilor! Vei afla cine îți poartă mereu noroc

ZodiiSe spune că fiecare zodie are anumite calități sau defecte și că oamenii își merită din plin semnul zodiacal sub care s-au născut. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce zodie ești în horoscopul copacilor?

Se spune că fiecare zodie are anumite calități sau defecte și că oamenii își merită din plin semnul zodiacal sub care s-au născut. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce zodie ești în horoscopul copacilor?

Horoscopul copacilor îți poate arăta nu doar care este protectorul tău din natură, ci și ce calități sau defecte ai!

1.Mărul (25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie)

Deși este ancorat mereu în prezent, are înclinații spre meditație. Este foarte generos și îi place să se simtă util, venind mereu în sprijinul celor care au nevoie.

2. Frasinul (25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie)

Frasinul este caracterizat de o ambiție infinită și de multă perseverență. În general, îi place să-și asume riscuri, indiferent de consecințe, arată horoscopul copacilor.

3. Fagul (22 decembrie)

Având înclinații artistice, fagul are ca trăsătură dominantă creativitatea, iar datorită acestui fapt este admirat de cei din jur.

Ce zodie ești în horoscopul copacilor! Vei afla cine îți poartă mereu noroc

4. Mesteacănul (24 iunie)

Cumpătarea este una dintre caracteristicile sale pregnante, nativii acestui semn zodiacal fiind oameni foarte responsabili. Potrivit horoscopului, mesteacănul nu își va asuma niciodată riscuri fără să își ia măsuri preventive în cazul în care lucrurile nu vor decurge conform planului.

5. Cedru (9-18 februarie; 14-23 august)

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate. Ce au pregătit astrele pentru zodia ta
Horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate. Ce au pregătit astrele pentru zodia ta
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Acest semn zodiacal inspiră foarte multă încredere. Discreția este punctul lui forte, așadar orice secret ai avea să-i împărtășești, acesta nu te va dezamăgi vreodată.

6. Smochinul (14-23 iunie; 12-21 decembrie)

Cei născuți în zodia Smochinului sunt foarte sensibili și foarte empatici. Sunt foarte generoși cu semenii lor și reușesc mereu să transmită energie pozitivă în jur, arată horoscopul.

7. Bradul (1-11 ianuarie; 5-14 iulie)

Nativii acestei zodii sunt foarte sociabili și își fac ușor prieteni. Deși sunt foarte pretențioși în ceea ce privește vestimentația, nu le place să arunce banii pe fereastră cumpărându-și haine scumpe. Misterul reprezintă arma lor secretă.

8. Pinul (19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie)

Protejații Pinului nu sunt chiar cei mai statornici parteneri în relații, însă atunci când se îndrăgostesc, iubesc foarte profund și sunt foarte loiali, demonstrează acest horoscop.

9. Salcia (1-10 martie; 3-12 septembrie)

Fire idealistă, salcia este caracterizată de melancolie. Nu trăiește niciodată în prezent și tot timpul rememorează lucruri care s-au întâmplat în trecut și care o afectează semnificativ pe plan emoțional.

Ce zodie ești în horoscopul copacilor! Vei afla cine îți poartă mereu noroc

10. Plopul (4-8 februarie; 1-14 mai, 5-13 august)

Plopul este complet dominat de nesiguranță. Nu are încredere nici în cei din jurul său, nici în el însuși. Este mai predispus la stări depresive față de celelalte zodii, mai arată horoscopul.

11. Alunul (22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie)

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt excentrici din fire, iar, de multe, atitudinea lor nu este înțeleasă de cei din jur, sau este înțeleasă greșit.

12. Carpenul (4-13 iunie; 2-11 decembrie)

Potrivit horoscopului, Carpenul dă dovadă de o stăpânire de sine extraordinară și are un comportament exemplar. Însă, nu este prea tolerant față de cei care greșesc. Îi critică foarte tare, fără a avea intenții rele.

13. Lămâiul (11-20 martie; 13-22 septembrie)

Lămâiul se plânge mereu din orice, iar dacă nu are probleme, va inventa. Este foarte morocănos de cele mai multe ori și pare că a uitat să se bucure de viață, mai arată horoscopul.

14. Arțarul (11-20 aprilie; 14-23 octombrie)

Arțarul este dominat de verticalitate, în general. Este o persoană independentă căreia nu îi place să depindă de ceilalți. Tot timpul își dorește să fie în centrul atenției.

15. Stejarul (21 martie)

Adeptul schimbărilor radicale, Stejarul dovedește mult curaj prin intermediul acțiunilor sale. Este foarte puternic atât emoțional, cât și fizic, are spirit de inițiativă și calități remarcabile de lider, potrivit horoscopului.

Ce zodie ești în horoscopul copacilor! Vei afla cine îți poartă mereu noroc

16. Măslinul (23 septembrie)

Măslinul este foarte înțelept. Are sete de cunoaștere, îi place să învețe lucruri noi și are latura rațională mai dezvoltată decât cea practică.

17. Chiparosul (25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august)

Această zodie este foarte pasională în relații. Nu îi place monotonia, de aceea mereu încearcă să descopere lucruri noi. Are înclinații deosebite spre spiritualitate

18. Ulmul (12-24 ianuarie; 15-25 iulie)

Cei care s-au născut sub protecția acestui semn zodiacal sunt caracterizați de noblețe, fiind foarte blânzi, calmi și toleranți. Aceștia au un simț al umorului foarte dezvoltat și sunt foarte loiali, arată horoscopul.

19. Nucul (21-30 aprilie; 24 octombrie-11 noiembrie)

O companie mereu plăcută, nucul are calitățile unui lider înnăscut. Posedă abilități care îl ajută să reușească în viață indiferent de domeniul în care își doresc să activeze.

20. Scorușul (1-10 aprilie; 4-13 octombrie)

Cei care s-au născut sub protecția acestui arbore au o personalitate puternică, deși la prima vedere pot părea foarte sensibili și ușor influențabili.

21. Castanul (15-24 mai; 12-21 noiembrie)

Ceea ce îl descrie în mod predominant pe castan este caracterul diplomatic de care dă dovadă în multe dintre situații. Deși are capacitatea de a acționa cu mult tact, castanul este foarte impulsiv și se enervează ușor.

22. Teiul (11-20 martie, 13-22 septembrie)

Nativii acestei zodii sunt foarte geloși, posesivi și tind să-i sufoce cu iubirea lor pe cei dragi. De aceea, relațiile pe care le construiesc cu partenerii lor nu rezistă în timp. În cele mai multe dintre cazuri, ei sunt imprevizibili și dau dovadă de mult șarm.

Sursa: zenivers.ro

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri