Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce zodii vor avea parte de surprize în anul 2020? Bani, dragoste, sănătate și noroc în toate

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 31 decembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai. Află ce îți rezervă astrele marți, 31 decembrie

Berbec

Sunteți hotărâți, se pare, să scăpați definitiv de păreri de rău sau de gânduri legate de o nerealizare și va veți concentra asupra unui proiect în care v-ați angajat recent, asupra unei provocări profesionale. Surpriză plăcută: un mesaj din partea cuiva cu care nu ați vorbit de mult.

Taur

O zi plăcută, o petrecere grozavă: sunteți în elementul vostru, străluciți, primiți complimente și aprecieri onorante. Iar dacă sunteți alături și de oameni pe care îi cunoașteți acum, este posibil să gășiți și parteneri de discuție neateptat de agreabili și de interesanți.

Gemeni

Poate faceți o plata (financiară sau morală) că să intrați în noul an curați, împăcăți, fără datorii. Că asta va doriți sau că așa sunt împrejurările, ieșiți cumva în evidență; contează cum faceți acest lucru că să rămâneți subiect de admirație, și nu de bășcălie.

Rac

Poate că s-au stins ecourile unei neînțelegeri recente, poate că încearcă cineva să reia legătură cu voi trimițându-va urări și salutări. Este posibil să cadeți de acord cu omul iubit asupra primei destinațîi de călătorie din anul viitor și să faceți o rezervare la un hotel, la o cabană.

Leu

Îi mobilizați pe ceilalți, mari și mici, pentru ultimele aranjamente și pregătiri pentru masă și petrecerea de revelion, realizați destule într-un timp record. Poisibil să scăpați de o răceală sau de un deranjament de sănătate exact la timp că să va simțiți bine alături de cei dragi.

Fecioara

Dacă sunteți fără pereche actualmente, la petrecerea ați putea da peste un partener cu care să va distrați de minune și poate că va fi începutul unei frumoase prietenii și chiar mai mult. Inima bună, glume și reacțîi pe moment: sunteți o surpriză plăcută pentru cei care nu va cunosc destul.

Balanță

Că de obicei, va doriți să iasă totul perfect și astfel mai gășiți tot felul de lucruri care trebuie puse la punct. Amintiri de neuitat: că este primul revelion în casă nouă, că sunteți în compania unor rude sau prieteni cu care nu v-ați văzut de cine știe când, că are omul iubit o surpriză.

Scorpion

Dinamism, alergătură: ați preferă, dacă este posibil, să fiți responsabili cu aprovizionarea, să faceți eventualele cumpărături de ultim moment. Destulă energie, poftă de dans: probabil că o să fiți sufletul petrecerii, îi invitați pe ceilalți să vi se alăture.

Săgetător

Cheltuieli de ultim moment: ar putea fi vorba și despre ceva valoros astfel încât să încheiați anul cu o mare bucurie. La fel de bine însă ar putea apărea niște bani: dintr-o plata care vi se face, se vinde vreun articol scos la vânzare pe net sau cine știe ce alte variante.

Capricorn

Poate că aranjați cu rude sau cu prieteni apropiați o deplasare în anul care urmează, eventual chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Se pare că sunteți la mare căutare în această perioada: cu salutări, dar și cu rugăminți, solicitări, o invitație să va întâlniți curând pentru o afacere.

Vărsător

Deși poate că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și ați avea nevoie de odihnă, promite să fie o seară reușită: aveți farmec, inspirație, atrageți priviri. Contează mai puțîn valoarea sau sumele cheltuite pe ținută și mult mai mult felul în care va puneți în valoare accesorii și pe voi înșivă.

Pești

Va bucurați de popularitate, de simpatie, de aprecierile unor oameni de succes sau care reprezintă un model pentru voi. Dacă nu sunteți prinși într-o relație, prezența prietenilor ar putea să umple golul din sufletul vostru; ba poate chiar apare un simpatizant, un curtezan.

Recomandari