Căutare Live

Cele 4 zodii care au o cruce grea de dus în viață. Le va fi cumplit!

Horoscopul spune că sunt patru zodii predispuse la greutati in viata. Un an crucial pentru ele va fi insa 2018 și depinde doar de ele sa știe sa gestioneze lucrurile.

Horoscopul spune că sunt patru zodii predispuse la greutăți în viață. Un an crucial pentru ele va fi însă 2018 și depinde doar de ele să știe să gestioneze lucrurile. Iată, așadar, cele patru zodii care au o cruce grea de dus în viață.

Zodia Vărsător

Nativul este vesel și visător din fire, însă atunci când se lovește cu capul de prag este greu pentru el. Acest semn zodiacal are tot timpul de făcut alegeri dificile. Nu suportă trădarea, însă are parte de multe ori de prieteni falși și asta îl mâhnește până la depresie.

Zodia Fecioară

Nativul are norocul de a fi mereu pe poziții, însă pentru a câștiga trebuie să facă sacrificii uriașe. Zodia Fecioară este o zodie de compromis din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme apar în viața sentimentală, căci profesional Fecioara e avantajată de-a lungul existenței sale.

Zodia Rac

Nativul Rac învață tot timpul din eșecuri. Trebuie să treacă prin multe momente complicate pentru a realiza ce e de făcut, unde greșesc. Acest semn zodiacal de apă are parte de multe lovituri în viață exact de unde nu se așteaptă. Tocmai din această cauză își face greu prieteni. Poartă în cârcă moștenirea poverilor din familie și episoadele de suferință nedepășite.

Zodia Pești

Nativul Pești este și el extrem de sensibil și una din zodiile de apă cel mai greu încercat. Soarta îl pune tot timpul în situații complicate, în situații destul de dure. Semnul de apă are mereu câte un motiv de nemulțumire. Ceea ce trebuie să învețe de la viață este să încerce să privească lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă.

Horoscop pentru 5 aprilie. Zodia începe o viață perfectă... Horoscopul zilei 5 Aprilie 2018. Pentru o ZODIE, banii și dragostea vin mână-n mână: Va fi invidiată de toți. Tu ești?...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x