Cele 5 zodii blestemate să iubească fără să fie iubite înapoi. Își atrag singure suferința!

Din întregul zodiac, cinci zodii sunt predispuse, chiar „blestemate”, să iubească oameni nepotriviți și să ajungă să aibă inima frântă.  

Oricărei persoane i se poate întâmpla ca, la un moment dat, dintr-un motiv sau altul, să se îndrăgostească de cineva cu care nu pot avea relația fericită la care visează. Însă, din întregul zodiac, cinci zodii sunt predispuse, chiar „blestemate”, să iubească oameni nepotriviți și să ajungă să aibă inima frântă.

Berbec

Berbecii au tendința să se îndrăgostească de persoane care nu sunt interesate de ei. Acești nativi nu acceptă semnalele care le arată că nu sunt doriți și luptă pentru a convinge acele persoane să le acorde o șansă. Ideea lor este că, în timp și cu puțin sau mai mult efort vor reuși să facă acele persoane să se le împărtășească sentimentele.

Scorpion

Scorpionii au o asemenea încredere de sine încât le este extrem de greu să își închipuie că ar fi posibil ca cineva să nu îi vrea parteneri. Deoarece nu le vine să creadă că sunt cu adevărat respinși, acești nativi obișnuiesc să facă mai multe încercări pentru a cuceri persoana care le-a picat cu tronc. Însă, imediat ce înțeleg că nu există nicio șansă, își vor schimba radical sentimentele față de acea persoană, care nici cu cele mai mari eforturi din lume nu le-ar mai putea intra în grații.

Săgetător

Fiind niște romantici incurabili, Săgetătorii se îndrăgostesc dureros de tare, ceea ce poate fi problematic pentru ei, mai ales că obișnuiesc să se îndrăgostească de celebrități – luându-și, astfel, bilete pentru câte o dragoste imposibilă. Este complicat pentru acești nativi, care uneori nici nu au nevoie de prezența unei persoane în viața lor pentru a iubi. Ei pot iubi o persoană… sau imaginea pe care și-o fac despre ea, chiar dacă aceasta nu face parte din viața lor.

Pești

Iubirea este atât de importantă pentru Pești încât acești nativi o caută în toate locurile nepotrivite. Nativii în această zodie vor să fie îndrăgostiți permanent, deoarece acest sentiment reprezintă chiar sensul vieții pentru ei. Din păcate, căutându-și cu disperare jumătatea, Peștii ajung adesea alături de cele mai nepotrivite persoane, care îi fac să sufere.

Taur

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

Taurii sunt obișnuiți să obțină ceea ce vor. Din păcate, însă, uneori, acești nativi se satură să obțină ceea ce își doresc și, fără să își dea seama, se îndrăgostesc de persoane cu care le este imposibil să aibă o relație. Astfel, este posibil ca Taurii să încerce din nou și din nou să seducă exact acea persoană care nici măcar nu le observă existența.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri