Căutare Live

Cele mai bune 3 soții în funcție de zodie. Orice bărbat visează la așa ceva!

Orice barbat iși dorește o soție care sa întrunească o serie de calități: să fie iubitoare, o bună gospodina, dar și o femeie cu educație aleasa, manierata, care să se remarce intr-un mod pozitiv în societate.

Orice bărbat își dorește o soție care să întrunească o serie de calități: să fie iubitoare, o bună gospodină, dar și o femeie cu educație aleasă, manierată, care să se remarce într-un mod pozitiv în societate.

Cum este și normal, bărbații devin mult mai selectivi atunci caută o femeie care să-i devină o jumătate pentru tot restul vieții și să fie mama copiilor săi. Horoscopul are ceva de spus și în acest context, selectând zodiile în care se nasc cele mai potrivite femei pentru o căsnicie fericită. Așadra, dacă ești în pragul în care te gândești îți întemeiezi o familia, fii atent la reprezentantele acesor zodii feminine. Nu vei da greș!

Femeia din zodia Rac

Femeia Rac este întruchiparea soției perfecte. Bărbaților nu le lipsește nimic alături de ea și își pot luă grijă de la toate problemele gospodăriei, căci are cine să le rezolve.

Femeia din zodia Taur

Bărbații care își doresc alături o femeie foarte inteligentă, dar și foarte sensibilă trebuie să caute una născută în zodia Taur. Această femeie știe cum să se împartă în mod echilibrat între carieră și familie, este manierata, ceea ce înseamnă că nu își va face niciodată de râs partenerul, este frumoasă și descurcăreață, o bună gospodină și cu sentimente durabile.

Femeia din zodia Capricorn

La prima vedere, femeia Capricorn este rece și distanță. Bărbații care ajung să pătrundă în spațiul sau intim vor cunoaște o femeie pasionala, rațională, inteligență, gata mereu să rezolve chiar și cele mai dificile probleme. Poate ține cu succes pe umerii săi o gospodărie, o afacere și copii, făcându-și în același timp și familia fericită.

Pe oricare dintre cele trei ai alege-o, vei face casă bună! Acum că ai aflat caracterizările importante, poți purcede la vânătoare! :D

Zodiile cu noroc mare în luna MAI a lui 2018! Bani cu sacul, dragoste pe săturate... Horoscop 17 aprilie. 2 zodii suferă cumplit: una pierde bani, alta se desparte...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x