Cele mai bune șoferițe din horoscop! Trei zodii de femei care dau clasă oricărui bărbat la volan

 

Se spune că femeile au ceva probleme la volan și că acolo unde e un ambuteiaj nejustificat cel mai probabil la mijloc se află o doamnă sau o domnișoară. Totuși, din punct de vedere astral, există zodii de femei care pot da clasă la volan oricărui bărbat. 

1. Femeia CAPRICORN este pe primul loc

Nativele din aceasta zodie sunt responsabile si precaute, de aceea vei fi mereu in siguranta cand te afli in masina cu o femeie capricorn. Secretul lor este ca starea de spirit nu le afecteaza modul in care conduc, oricat de multe probleme ar avea acasa sau cat de fericite ar fi, nu sunt deloc imprevizibile si se controleaza. Cel mai tare le enerveaza soferii care sunt indisciplinati si care claxoneaza mult.

2. Femeia SAGETATOR este pe locul doi

Nativele acestei zodii se comporta exact ca un instructor auto ,parcheaza foarte bine si au o viteza de reactie. Sunt sigure pe ele, nu se enerveaza cand apar situatii neprevazute si nu conduc agresiv. Chiar daca este un drum lung si dificil, sa nu-ti faci probleme pentru ca o sa conduca pe masura, se va concentra la maximum.

3. Femeia TAUR conduce precaut

Femeile taur au o dexteritate innascuta si nu se vor avanta niciodata in depasiri periculoase si se descurca in orice situatie. Tin foartemult la aspectul masinii care trebuie sa fie ingrijita si sa arate perfect. Nativa acestei zodii este mereu laudata cand este la volan.

Sursa: bzi.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI