Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Raman cu tine

Cele mai fermecătoare femei, în funcție de zodie. Toți bărbații sunt topiți după ele. Care sunt secretele lor

Toate femeile au farmecul lor, dar nativele în patru zodii au trăsături prin care fac bărbații să se topească pur și simplu după ele.

Toate femeile au farmecul lor, dar nativele în patru zodii au trăsături prin care fac bărbații să se topească pur și simplu după ele.

Balanță

Femeile în zodia balanță sunt cunoscute pentru frumusețea și tandrețea lor, precum și pentru bunele lor maniere. Ele se îmbracă întotdeauna elegant și cu bun gust și le place să poartă bijuterii și parfumuri de calitate. Nu orice bărbat îi poate face față unei astfel de femei, acesta trebuind să îi demonstreze că merită eleganța ei.

Fecioară

Fecioarele prețuiesc demnitatea, de la care nu se abat, și obișnuiesc să aibă un comportament frumos și elegant, în orice situație. În același timp, femeile născute în această zodie sunt foarte sensibile, dar reușesc cumva să își ascundă perfect sentimentele. Dacă sunt provocate, ele sunt capabile să își insulte oponenții cu o eleganță uimitoare.

Săgetător

De obicei, aceste femei arată spectaculos. Ele par să fie femeile ideale pentru partenerii lor, reușind perfect să își ascundă trăirile intense. Femeile născute în această zodie detestă să arate slăbiciune și să atragă priviri pline de compasiune.

Pești

Orice bărbat visează în secret la o femeie cum sunt cele din zodia pești. Ele par fragile și fără apărare. Însă, puterea lor stă exact în această presupusă slăbiciune. Aceste femei reușesc să trezească toate instinctele naturale ale bărbaților, care ar face orice numai ca să reușească să le fure câte un zâmbet.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro