Antena Căutare

Cele mai geloase și invidioase zodii. Cum procedează când ceva nu le e pe plac

Atunci când cei din jurul tău reușesc să își ducă la bun sfârșit mai multe planuri decât tine, involuntary poate interveni gelozia.

Cele mai geloase și invidioase zodii. Cum procedează când ceva nu le e pe plac

profimedia

Dacă și semnul tău zodiacal e predispus la sentimente de gelozie și invidie, atunci cu siguranță aceste lucruri se vor cumula și nu vor duce la rezultate îmbucurătoare. Iată care sunt cele mai geloase și invidioase zodii.

Cele mai geloase și invidioase zodii

Berbec

Deși consideri că viața e o cursă și că trebuie să fi într-o continua mișcare, gelozia care se naște în tine e din cauza nerăbdării de care dai mereu dovadă. Berbecii sunt foarte competitivi și, în general, le place să știe că sunt cu un pas înaintea celorlalți. Dacă există persoane care sunt mai aproape de a atinge scopurile la care și tu visezi, atunci cu siguranță îi invidiezi. Berbecii vor mereu să fie primii, diferiențându-se mereu de restul mulțimii.

Rac

Chiar dacă racilor le place să își exprime mai mult sentimentele și părerile în scris, în jurnale. Fiind foarte protectivi cu relațiile pe care le au, Racii doresc să păzească cu sfințenie tot ce e al lor. Sub carapacea aceea, se ascund niște ființe incredibil de sensibile, cu o teamă imensă să nu cumva să fie înlocuite. Racii își doresc siguranță și protecție și vor avea tendința să fie mereu geloși pe cei din jur care beneficiază de aceste lucruri.

Leu

Leii muncesc din greu să ajungă în lumina reflectoarelor și de regulă nu sunt prea încântați dacă cineva îi detronează. Dacă văd că sunt apreciați atunci când se exprimă, nu vor fi geloși. Cu toate acestea, dacă nu li se oferă suficientă atenție, atunci explodează de invidie, crezând cu tărie că ei ar fi putut face o treabă mult mai bună decât cei care i-au detronat. Pentru ei, laudele sunt combustibilul de care au nevoie pentru a merge mai departe.

Scorpion

Scorpionii trăiesc în două tipuri de realități diferite: cea văzută și cea nevăzută. Ei sunt interesați să sape adânc pentru aflarea adevărului. Chiar dacă pare că toate lucrurile sunt în regulă, de fapt Scorpionii au un plan pus la cale și sunt extrem de bănuitori și paranoici cu partenerul lor, fără să aibă motive întemeiate.

Ce lecție învață fiecare zodie până la finalul lui 2020... Horoscopul zilei 18 noiembrie 2020. Taurii trebuie să acorde o importanță mai mare sănătății, ce se întâmplă cu Gemenii...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x