Căutare Live

Cele mai mari DEFECTE ale tale atunci când ești într-o relație, în funcție de zodie. Gemenii au cele mai grave probleme

Gelozia, competitivitatea şi dorința de a controla partenerul sunt doar câteva dintre defectele pe care le au nativii unor zodii atunci când aceștia se află în relații.

Gelozia, competitivitatea şi dorința de a controla partenerul sunt doar câteva dintre defectele pe care le au nativii unor zodii atunci când aceștia se află în relații.

Berbec

Pentru nativii în zodia berbec, fiecare zi este un concurs, fiecare SMS este o provocare. Dorința lor de a concura cu partenerii și de a-i controla este extrem de mare. Doi nativi în această zodie și-ar putea face viața un adevărat iad.

Taur

Taurii au tendința să fie conservatori, să respecte tradițiile. În plus, acestora le place să doarmă mult și să se bucure des de gustările preferate. Ei iubesc „zona de confort” și au nevoie de persoane care să îi alinte cât mai mult.

Gemeni

Viața amoroasă pentru gemeni nu este niciodată plictisitoare, dar poate fi și frustrantă. Nativii în această zodie pot spune și face orice ca să obțină ceea ce vor – lucru care le-ar putea aduce partenerii la disperare.

Rac

Racii sunt misterioși, își schimbă adesea starea de spirit și sunt ceva mai posesivi decât alții. De asemenea, ei au obiceiul de a se prezenta drept victime, pentru a obține simpatia celorlalți și pentru a avea parte de un „tratament special” – ceea ce i-ar putea înnebuni pe partenerii lor.

Leu

Leii sunt uneori extrem de geloși, fac scandal atunci când lucrurile nu se petrec așa cum vor ei și au un obicei obositor de a „vâna complimente”. Concentrați pe propria persoană, acești nativi nu pot trece pe lângă o oglindă fără să se privească măcar câteva minute.

Fecioară

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Bun venit în „Trenul Misterului Fecioarelor”. Prima oprire este la autocritica uneori distructivă, apoi la standardele imposibile, destinația finală fiind „disperarea existențială”. Această atitudine a nativilor în zodiac fecioară le poate afecta relațiile în care se află.

Balanță

Balanțele sunt extraordinare în relații. De altfel, acești nativi sunt sub influența lui Venus – numele roman al zeiței grecești Afrodita, zeița dragostei, frumuseții și fertilității.

Scorpion

Scorpionii au o latură sălbatică, pe care o ascund uneori, impresionând prin mândrie, siguranță, putere și șarm. Nu orice persoană le poate fi partener.

Săgetător

Săgetătorii sunt „huliganii” zodiacului în ceea ce privește relațiile. Ei obișnuiesc să aibă numeroase aventuri, unele în cele mai nepotrivite locuri și cu cele mai nepotrivite persoane. Se pot liniști după ce se hotărăsc să aibă o relație serioasă.

Capricorn

Capricornii își pot obosi peste măsură partenerii, fiind foarte reci și lăsându-se măcinați de eșecurile și regretele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului.

Vărsător

Vărsătorii sunt și ei foarte reci și pot fi „de neînțeles” pentru partenerii lor. Nativii în această zodie nu obișnuiesc să facă compromisuri.

Pești

Peștii pot fi foarte duri în relații, mai ales atunci când partenerii lor încearcă să îi controleze. Cu un sarcasm caustic și cu un simț al observației extraordinar, acești nativi își pot răni partenerii cu replici extrem de crude.

Magia Zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Caracteristicile astrale pentru data de 21... Horoscop țigănesc iulie 2018. Zodiile care se îmbogățesc în luna lui Cuptor...
Ultimele știri