Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Cele mai negative părți ale fiecărei zodii. Vezi care este cea mai rea zodie din horoscop

Acestea sunt cele mai negative părți ale fiecărei zodii.

Fiecare zodie are atât părți bune cât și altele mai puțin bune, deși cu toții preferăm să ne informăm cu privire la părțile pozitive, iată că zodiacul ne dezvăluie și acele defecte ale nativilor.

Berbec

Ești genul de persoană care se schimbă brusc de la calm la nervi, lucru ce se poate răsfrânge asupra celor din jurul vostru. Trebuie să-ți controlezi nervii, să nu-i descărci pe cei din jurul tău. Berbecul dă dovadă de exces de zel în multe situații, este certăreț și brutal, recalcitrant și nu-și poate stăpânii impulsurile.

Taur

Ești atât de capricios și de rece, încât cei din jur evită să vorbească cu tine. Comunicarea cu voi este inutilă și dificilă deoarece impresia ta e că ai întotdeauna dreptate și nu accepți opiniile celorlalți. Ești inflexibil și foarte dușmănos.

Gemeni

Ești o persoană haotică și confuză. Oprește-te din a-i critica pe cei din jurul tău, ei nu au nicio vină pentru faptul că tu nu ai control asupra propriei tale persoane. Ești nehotărât și instabil, agitat, infidel și te schimbi precum bate vântul.

Rac

Nativul rac este instabil și se lasă ușor luat de val. Are o imaginație foarte bogată, lucru care-l face să vadă pericole chiar și acolo unde ele nu există, fiind o persoană foarte temătoare. Este destul de introvertit și pretinde că el le știe pe toate, dorind să aibă mereu ultimul cuvânt.

Leu

Tu te crezi un semizeu. Deși, astrologii îți recomandă să renunți la aroganța de care dai dovadă și revino cu picioarele pe pământ. Te crezi stăpân suprem, atât peste lucrurile materiale cât și peste oamenii din jurul tău, ești foarte egoist și narcisist.

Fecioara

Ești o persoană perfecționistă și destul de egoistă. Ești dintre cele mai critice persoane, cei din jurul tău au de suferit de pe urma criticilor tale. Prin criticile tale îi faci pe cei din jur să se simtă foarte prost. Poți fi o persoană meschină, cârcotașă și foarte indecisă.

Balanța

Sunteți persoane cu înclinații spre vicii. Destul de instabili și schimbători, vanitoși, lucru ce vă face să vă pierdeți ușor prietenii sau chiar vă împiedică să vă faceți prieteni. Puneți prea mult accent pe lux , devenind chiar snobi.

Scorpion

Voi sunteți cei mai egoișți oameni. Faceți glume pe seama celor din jur, jignindu-i. Grav este că vouă vi se pare amuzant acest lucru. Încetați să vă mai credeți cei mai grozavi, pentru că puteți atrage dizgrația celor din jur și, de asemenea, puteți cădea în penibil.

Săgetător

Dacă unele persoane nu au deloc încredere în ele, tu ai cât pentru 100 de persoane. Problema ta este că ai impresia că ai mereu dreptate. Încetează să crezi asta, te face să fii perceput drept un încrezut în ochii celorlalți. Sunteți capricioși, risipitori și cu înclinație spre speculație.

Capricorn

Ești instabil din punct de vedere al comportamentului, acum ești bine, în minutul următor te poți schimba la 180 de grade, astfel încât, pe parcursul unei zile poți trece de la o stare la alta de nenumărate ori. Încetează să mai fi așa, este frustrant pentru cei din jurul tău. Poți fi foarte egoist și ai tendința de a te supraevalua. De asemenea, dai dovadă de multă încăpățânare și cu greu îți deschizi inima în fața celorlalți.

Vărsător

Tu ai impresia că ești unic și mult înaintea tuturor. Defectul tău este că visezi prea mult, trăind cu capul în nori. Poți deveni încordat, schimbător, indecis și excentric.

Pești

Nativii aceștia sunt persoane foarte răsfățate, lucru pe care ei nu-l conștientizează deloc. Acești nativi sunt foarte secretoși și au tendința de a se retrage în lumea lor. Pot fi atrași spre diverse vicii, persoanele cele mai viciate se întâlnesc în această zodie.

sursa: Almanah Online

foto: pxfuel.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro