Căutare Live

Cele mai norocoase zile din luna iunie 2022, conform astrologiei. Datele în care astrele complotează ca totul să meargă bine

Luna iunie 2022 este una specială pentru toți nativi. Începând cu duminică, 19 iunie, urmează o serie de zile norocoase, conform astrologilor. Iată care sunt datele în care astrele complotează ca totul să meargă bine.

Luna iunie 2022 este una specială pentru toți nativi. Începând cu duminică, 19 iunie, urmează o serie de zile norocoase, conform astrologilor. Iată care sunt datele în care astrele complotează ca totul să meargă bine.

Shutterstock.com

Pentru că haosul sezonului eclipselor și al lui Mercur retrograd e pe final, iunie va fi mai puțin dramatică decât luna mai. Deși vara este plină de dramă și intensitate, te poți gândi la iunie ca la calmul dinaintea furtunii.

E timpul să absorbi toate vibrațiile pozitive, pentru că nu vor fi aici pentru totdeauna. Cum luna plină în Săgetător de pe 14 iunie aduce un nou ciclu, este clar că iunie va fi o lună incredibilă.

Soarele va aluneca într-un Rac cald și plin de compasiune pe 21 iunie, aducând sentimentele la suprafață. 21 iunie este și prima zi de vară, așa că profită la maximum de ultimele zile de primăvară înviorătoare.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în luna iunie 2022. Ei sunt nativii care vor reuși în toate în următoarea perioadă

Zile norocoase în luna iunie 2022, conform astrologiei

De duminică, 19 iunie 2022, urmează o serie de zile norocoase pentru toate semnele zodiacale. Iată ce evenimentre astrologice au loc și care sunt domeniile în care vei avea succes în umătoarele săptămâni:

Zile norocoase iunie 2022: duminică, 19 iunie

Una dintre cele mai creative zile ale lunii este pe 19 iunie, când Venus — planeta iubirii — formează un sextil cu Neptun cel visător și empatic.

Acest lucru te va inspira să te conectezi cu intuiția și să îmbrățișezi magia sinelui superior. Este momentul perfect pentru a căuta idei noi, a începe un proiect creativ și a te conecta cu latura ta artistică.

Este, de asemenea, o zi minunată pentru o întâlnire, deoarece dragostea este amplă atunci când aceste două planete se unesc! Vei avea de pierdut dacă folosești această energie pentru a îți extinde imaginația.

Zile norocoase iunie 2022: luni, 20 iunie

Pe 20 iunie este momentul în care geniul Mercur va forma un sextil cu Jupiter, oferindu-ți încrederea de care ai nevoie pentru a spune ceea ce *cu adevărat* dorești să spui și pentru a face ceea ce *cu adevărat* dorești să faci.

Dacă vrei să ceri o favoare sau să profiți de o oportunitate, acum este momentul. Jupiter își extinde energia pe care o ai deja acolo, așa că păstrează-ți o minte deschisă și lasă universul să îți împlinească dorințele.

Citește și: Horoscop 13-19 iunie 2022. Ce zodie are noroc la bani în această săptămână și căror semne zodiacale le merge bine în dragoste

Zile norocoase iunie 2022: marți, 21 iunie

21 iunie este o zi importantă, deoarece e momentul în care are loc solstițiul de vară la 5:14 a.m.

Întâmplător, este și momentul în care soarele intră în Rac plin de compasiune. Pentru a face lucrurile și mai transformatoare, Venus va forma, de asemenea, un trigon cu Pluto, adâncind dragostea din inima ta și dând o mână de ajutor la întărirea relațiilor.

Pentru că Venus guvernează și banii, aceasta ar putea fi o zi puternică pentru succesul financiar.

Zile norocoase iunie 2022: luni, 27 iunie

Luna iunie se închide cu o altă oportunitate de a îți atinge cele mai mari obiective. Marte trimite vibrații bune către Saturn și asta te poate ajuta să faci încă un pas spre visele tale.

Marte influențează nivelul tău de energie, productivitate și unitate. Saturn aduce stabilitate în viața noastră. Combinate în acest tip de aspect, aceste două puteri oferă energia necesară pentru a face niște pași solizi.

Citește și: Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Zile norocoase iunie 2022: marți, 28 iunie

Pe 28 iunie la 22:52, va avea loc o lună nouă în Rac. Ea ne încurajează să acordăm prioritate dragostei și compasiunii, mai ales când vine vorba de casă și familie.

Redescoperă orice te face să să fii matur/ă și protector/ protectoare. Nu există un sentiment mai bun decât a consolida tot ce ține de familie! Luna nouă reprezintă întotdeauna un nou început, ceea ce înseamnă că iulie pare deja interesant.

Horoscop zilnic 18 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și să... Tarot weekend 18-19 iunie 2022. Sâmbătă va fi o zi specială pentru mai multe zodii. Ce îți rezervă duminică în funcție d...
Parteneri
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x