Antena Căutare

Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii

Se spune că dacă îți dorești ceva cu adevărat se va întâmpla cu siguranță, dar există și reversul medaliei: să îți dorești prea mult și atunci să nu se întâmple. Psihologii ar spune că este un paradox, care s-a întâmplat multora dintre noi, însă numerologii spun că nimic nu este întâmplător și totul ține de cifra destinului.

Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii Galerie
Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii | Profimedia

Este vorba de ziua luna și anul în care ne-am născut și care au un impact puternic asupra dragostei. Oana și Adina Timofte, cele două gemene specialiste în numerologie ne vor explica tainele căsătoriei și numerologia, potrivit Observator.

Căsătoria în funcție de data nașterii și de anul personal.

Cum se calculează numărul de destin?

Luăm în considerare toată data nașterii. Invitatele au luat o dată de naștere aleatorie: 10.08.2018. Se vor aduna toate cifrele între ele (1+0+8+2+0+1+8=20) până aungem la un rezultat cu o singură cifră (ex: 2).

Articolul continuă după reclamă

Anul personal se calculează eliminând anul nașterii și adunând în locul anului nașterii anul universal în care ne aflăm, respectiv anul acesta, 2020. Dacă ne aflăm într-un an personal 2, 3 sau 6 și nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere al unei căsătorii sau al unei relații sentimentale, înseamnă că avem unele probleme și printr-o analiză completă, personalizată, putem să descoperim acele probleme. Poate fi vorba de niște blocaje pe lecții karmice sau pe a lipsi numărul căsătoriei din numerele noastre ori poate exista o serie numerică care predispune la relații nereușite

Anii benefici pentru a găsi un partener sau pentru a concretiza o căsătorie sunt 2, 3 sau 6.

Căsătoria în funcție de numărul destinului:

Destinul 1: Dacă ești într-un an personal 2, 3 sau 6, vârsta benefică pentru a găsi marea iubire sau pentru a te căsători este 28 sau 37 de ani. Dacă nu ai reușit până la această vârstă să îți găsești un partener înseamnă că trebuie să schimbi viziunea despre celălalt. Nu îl mai privi ca pe un colaborator de business, deși ai mari șanse ăn dragoste nu îl privești așa cum ar trebuie.

Destin 2: Dacă ești într-un an personal 2, 3 sau 6, vârsta benefică pentru a găsi marea iubire sau pentru a te căsători este între 20 și 29 de ani. Dacă nu ai reușit până la această vârstă să îți găsești un partener înseamnă că trebuie să înveți că trebuie să renunți la sindromul dependenței față de partener pentru a putea reuși și pentru a putea susține o relație sănătoasă.

Destin 3: Dacă ești într-un an personal 2, 3 sau 6, vârsta benefică pentru a găsi marea iubire sau pentru a te căsători este într 21-30 sau 39 de ani. Dacă încă nu l-ai întâlnit dai dovadă de prea mult sarcasm și ești pre visător. Așadar, renunțăm la idealuri și revenim cu picioarele pe pământ pentru a vedea realitatea așa cum este. Mare atenție, tu cauți să manipulezi și să controlezi partenerul, trebuie să renunți la astfel de practici.

Destin 4: Filezi prea mult, faci pe detectivul și până să te căsătorești pleacă cu altcineva. Încercă să fii mai permisiv, să nu mai cauți acea siguranță obsesivă a ta și marea iubie o poți întâlni în jurul vârstei de 22-31 de ani și dacă ești într-un an personal 2, 3 sau 6 și nu s-a concretizat nimic, înseamnă că există blocaje pe partea căstoriei și a erlațiilor de lungă durată și sănătoase.

Destin 5: Este mult prea libertin, caută prea multe variante. De accea dacă cinciul nu primește diversitate de la partener se va duce și își va căuta singur. Dacă primește diversitate de la partener, va deveni deveni fidel. Dacă ești într-un an personal 2, 3 sau 6, vârsta benefică pentru a găsi marea iubire sau pentru a te căsători este într 22-32 sau 43 de ani. Unii acționează cu prea multă dependență față de cei din jurul lor și asta ar putea fi motivul pentru care partenerii dispar din viața lor.

Destin 6: Știm că te-ai căsătorit de pe la 18, 19, 20 de ani și ai divorțat de vreo două sau trei ori, asta pentru că îți dorești o apartenență șia sta pentru că familia este enrgia care te tranzitează, însă dacă nu vei renunța la ingredientul posesivitate, control și gelozie vei mai divorțapână pe la 50-60 de ani.

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea?... Horoscopul lunii decembrie 2020. Află ce-ți rezervă astrele pe plan amoros și financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x