Cum îți dai seama dacă l-ai făcut gelos, deși nu îți spune, în funcție de zodia lui. Nativul care riscă să distrugă relația

Fie că devine distant și secretos sau, dimpotrivă, chiar sufocant ori agresiv și suspicios, fiecare bărbat are un mod de a reacționa atunci când simte gelozie, în funcție de zodia lui. Nativul unei zodii riscă, însă, să își distrugă relația cu persoana iubită.

Fie că devine distant și secretos sau, dimpotrivă, chiar sufocant ori agresiv și suspicios, fiecare bărbat are un mod de a reacționa atunci când simte gelozie, în funcție de zodia lui. Nativul unei zodii riscă, însă, să își distrugă relația cu persoana iubită din cauza acestui sentiment, chiar dacă gelozia lui nu este întemeiată.

Berbec

Atunci când este nervos, bărbatul nativ în zodia berbec se transformă într-o cu totul altă persoană. El nu simte gelozie des, dar atunci când se întâmplă, îi este extrem de greu să se controleze. Nu va veni niciodată să îți spună direct că este gelos, dar îți vei putea da seama în funcție de felul în care își schimbă atitudinea.

De asemenea, bărbatul berbec va deveni posesiv dacă va simți gelozie și va încerca să fie mai tot timpul alături de tine, ca să se asigure că nu are de ce să aibă suspiciuni. Iar dacă îi vei reproșa că nu îți lasă spațiu, va deveni defensiv.

Taur

Atunci când nu este gelos, bărbatul în zodia taur este plin de afecțiune și este mai tot timpul prezent într-un fel sau altul, dar în sensul bun – de exemplu, obișnuiește să trimită SMS-uri romantice și să îți spună că îi lipsești.

Însă, atunci când devine gelos, acesta încearcă să păstreze sentimentul pentru el. Atitudinea lui, însă, se schimbă, devine posesiv și nu mai poți scăpa de el. Va dori să știe ce faci și unde ești în fiecare moment al zilei. În plus, atunci când veți fi împreună în public, va deveni teritorial, de parcă te-ar deține, și va face în așa fel încât să afle toată lumea că îi aparții.

Gemeni

De obicei, un bărbat în zodia gemeni nu are o problemă în a da cărțile pe față și va discuta fiecare problemă care ar putea să apară în relație, petru a o rezolva. Însă, dacă devine gelos, nu mai poate face la fel, de teamă că i-ai putea confirma că are motive să simtă gelozie.

Un bărbat în această zodie va începe să îți oglindească atitudinea. Dacă tu vei fi mai secretoasă, va deveni și el la fel.

Rac

De regulă, bărbatul în zodia rac are emoții foarte puternice în fiecare zi, dar atunci când este gelos, intensitatea acelor emoții escaladează și devine foarte dificil atât pentru el, cât și pentru tine, să faceți față situației.

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

El obișnuiește să fie atât distant, dar și să aibă nevoie de tine – ceea ce poate cauza confuzie. De exemplu, ar putea spune că nu îi pasă dacă vrei să ieși cu el vineri seara, după care să se răzgândească și să vrea să vă faceți planuri împreună. În plus, el poate fi incredibil de pasiv-agresiv – acesta fiind și cel mai puternic indiciu că este gelos.

De asemenea, el ar putea deveni foarte protector pentru a încerca să îți arate că îi pare rău pentru comportamentul lui, dar se va transforma din nou în „monstrul pasiv-agresiv” atunci când va fi cuprins de gelozie.

Leu

Atunci când un bărbat nativ în zodia leu este gelos, el se convinge cumva pe sine că simte astfel deoarece are un motiv să o facă. Atitudinea lui se va schimba – se va transforma din persoana optimistă și drăgăstoasă într-una extrem de nepoliticoasă.

Într-un fel, începe să aibă comportament de copil, pierzând orice urmă de toleranță.

Fecioară

Pentru bărbatul în zodia fecioară, gelozia este o emoție care îi stârnește confuzie și care îl rănește. Nu își dorește să aibă de-a face cu așa ceva în relația lui. Va încerca să facă în așa fel încât să nu îi pese, dar, bineînțeles, lui îi pasă de orice.

Reacția lui imediată la gelozie este să ascundă felul în care se simte. El va deveni tăcut și distant, pentru că va încerca să se înțeleagă singur ce se petrece în sufletul lui. La un moment dat, el va aborda problema, dar nu înainte de a-și „organiza” gândurile singur. Acest bărbat va simți nevoia să pună întreaga relație „în așteptare”, până când își va da seama ce se întâmplă.

Balanță

Bărbatul balanță folosește gelozia drept pretext ca să te apropie mai mult de el. El crede că dacă îți va demonstra că este mai bun decât toți ceilalți care te-ar putea interesa, te vei opri din a face acele lucruri care îl fac gelos.

El consideră că este vina ta că simte gelozie. Pe el, emoțiile negative, precum gelozia, îl transformă într-un copil. Inițial, el va fi mult mai afectuos cu tine, dar dacă prin acest lucru nu va reuși să te facă și ăpe tine să îi arăți mai multă afecțiune, va începe să flirteze cu oricine îi apare în cale.

Scorpion

Imediat ce simte gelozie, un scorpion devine furios, chiar dacă îl asiguri că nu are motive să simtă astfel. Oricât l-ai asigura că nu este cazul să fie gelos, un bărbat în această zodie va încerca să se lămurească singur de acest lucru.

În plus, furia lui cauzată de gelozie îl va face și mai secretos decât este – el va simți că trebuie să își protejeze inima pentru a nu fi frântă.

Săgetător

Bărbatul săgetător detestă să simtă gelozie. Lui nu îi plac compromisurile de la felul lui de a fi, așa că atunci când simte gelozie, el crede că acest lucru se întâmplă deoarece s-a implicat prea mult în relație.

De asemenea, el va deveni puțin emotiv – fie puțin iritat ori depresiv – până când își va reveni și își va aminti că nu are motive să fie gelos.

Capricorn

Dacă simte gelozie, pentru bărbatul capricorn nu mai contează absolut nimic altceva în viață. El va deveni extrem de suspicios și irațional, deși va fi conștient că atitudinea lui este greșită.

În același timp, el va deveni mai dezinteresat de relație și te nevoile tale în general. Va fi foarte dificil să îl faci să treacă peste acest moment.

Vărsător

Bărbatul vărsător ar putea strica relația cu tine dacă simte gelozie, dar nu va recunoaște niciodată că simte acest lucru. În mintea lui, însă, vor apărea multe gânduri toxice.

El va deveni mult mai tăcut și va fi enervat mai repede. Gelozia lui nu durează mult, dar atât cât durează., poate afecta mult relația.

Pești

Un bărbat în zodia pești este de obicei extrem de sensibil și nesigur, dar atunci când simte gelozie, aceste trăsături ale lui se accentuează. El începe să simtă că trebuie să concureze cu cineva pentru afecțiunea ta – chiar dacă nu este cazul.

Mai mult, el începe să se convingă pe sine însuși că nu este un partener suficient de bun pentru tine. Va deveni retras în preajma ta, pentru ați transmite că dacă vrei să fii cu altcineva, el nu îți va sta îân cale.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri