Cum ne afectează eclipsa de lună din această seară. Nativii din aceste zodii trebuie să fie foarte atenți

În fiecare an, cel puţin de două ori în timpul Lunii Pline are loc un fenomen specific: o eclipsă de Lună iar în timpul Lunii Noi, o eclipsă de Soare. Acest articol îşi propune să descrie ce sunt aceste fenomene şi ce efecte au.

Orice eclipsă (de Lună sau de Soare) indica o blocare a luminii unui corp ceresec sau a umbrei sale. Eclipsa de Soare are loc atunci când Luna blocheaza lumina Soarelui fiind interpusă între Pământ şi Soare. Eclipsa de Lună este atunci când umbra Pământului se proiectează peste Lună. (Pământul se află pe axa care conecteaza Soarele cu Luna între cele două).

Eclipsele de Lună au loc doar atunci când este Lună Plină. Dacă Luna s-ar roti în jurul Pământului în acelaşi plan în care Pamăntul orbitează în jurul soarelui, eclipsele ar avea loc la fiecare Lună Plină. Dar planul orbitei Lunare fiind înclinat faţă de planul orbitei Pământului faţă de Soare cu 5 grade, acest fenomen are loc doar atunci când Luna este în vecinătatea Nodurilor orbitei sale, potrivit astrospot.ro

Eclipsele au un impact puternic asupra oamenilor. În astrograme acest lucru depinde de planetele pe care le aspectează. Dacă au loc evenimente chiar atunci nu vor părea importante în prima fază dar în timp ele îşi vor dezvălui relevanţa. Dacă o planetă din astrogramă este aspectată negativ de o eclipsă atunci putem să ne aşteptăm la evenimente majore, crize, conflicte, complicaţii sau alte circumstanţe adverse. Dacă o planetă este aspectată favorabil de o eclipsă vor exista schimbări si evenimente importante dar ele vor fi în beneficiul nostru.

Ultimele știri