Căutare Live

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie! Pe bărbatul Balanță îl cucerești ușor, dar îl păstrezi cu greu alături de tine

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie!

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie!

Berbec

Că să-i suceșți mintea unui Berbec trebuie să mergi țintit pe anumite direcții. Lasă-l pe el să aibă inițiativa, însă ține cont că îi plac femeile independente, dar care nu fac pe sefele. Spune clar ce intențîi ai și nu te juca cu el punându-l să ghicească. Urăște o astfel de atitudine. În plus, nu încerca să îl țîi legat de ține, pentru că nu suportă gelozia, posesivitatea. Ai grijă să păstrezi tot timpul o atmosfera aventuroasă.

Taur

Invită-l la tine, pregătește o cină cu bucate gătite chiar de tine, ai grijă să creezi o atmosfera plăcută și îmbracă-te cât mai sexy, cât mai provocator. Va fi cucerit extrem de rapid. Nu îi forță mâna, pentru că lui îi place să cantareasca, să aibă impresia că este decizia lui faptul că ieșiți împreună. Nici nu juca dur, încercând să îl ții la distanță, pentru că își pierde repede răbdarea. După ce l-ai cucerit, arată-i că eșți a lui și numai a lui.

Gemeni

Bărbatul Gemeni nu e deloc ușor de cucerit. Vei duce muncă de lămurire, însă merită din plin efortul. Ideea este să ai mereu ceva nou de arătat, să creezi mereu o atmosfera diferită, așa încât să îi păstrezi viu interesul. Îi place flirtul la nebunie, așa că profită. Nu exagera, însă, că să nu-i dai impresia că eșți prea disperată. Fă-l să radă. Apreciază extrem de mult simțul umorului și adoră femeile care știu să facă glume bune.

Rac

Siguranță este cea cu care cucereșți iremediabil un bărbat Rac. Alintă-l, oferă-i sprijin, susține-l în toate privințele și evita să-l critici sau să te contrazici cu el. În plus, adoră să fie el eroul care te salvează, așa că nu ezită să îi ceri ajutorul, oricât de mărunt. Arată-ti disponibilitatea pe termen lung și pentru că este un familist convins, tot ce trebuie să faci este să-i arăți cât de mult îți place să ai grijă de copii și de animalele de casă.

Leu

Laudă-l, complimentează-l, tratează-l că pe un rege. Leului îi place să-i fie hrănit orgoliul, să-i fie stimulat ego-ul prin cuvinte care mai de care mai frumoase. Stârnește-i puțîn gelozia. Competiția îl stârnește, dar nu trebuie să exagerezi. Fă-l doar să creadă că se mai lupta cu cineva pentru dragostea ta, în schimb, arată-i devotament, respect și admirație. Bărbatului Leu îi plac petrecerile, așa că fii deschisă și pregătită mereu pentru distracție.

Fecioara

Atenție mare când vine vorba despre bărbatul din zodia Fecioara. Este perfecționist, motiv pentru care trebuie să arăți impecabil pentru a-l impresiona. Nu suportă neprevăzutul, motiv pentru care trebuie să fii deschisă, să îi demonstrezi că nu există secrete între voi și că poate avea încredere în ține. Nicidecum nu grăbi lucrurile, ci lasă-l pe el să cantareasca, să se convingă singur. Trebuie să șțîi că nu îi place falsitatea și nici să fie periat.

Balanță

Pe bărbatul Balanță îl cucerești ușor, dar îl păstrezi cu greu alături de tine. Că să îi sucești mințile e suficient să fii o apariție frumoasă, să ai gusturi rafinate. Adoră feminitatea, deci nu te comportă baieteste, ci da tot ce ai mai bun din ține. Vorbește-i senzual, fă-i complimente și petrece ore întregi stand de vorba cu el. Își dorește alături de el o femeie bună, pe care să o iubească și să o ia de soție. Arată-i că vrei același lucru și va fi al tău pentru totdeauna.

Scorpion

Scorpionul are în minte sex și prea puțin altceva. Așadar, dacă eșți senzuală, dacă îi arăți că există atracție fizică între voi și că și tu îți dorești contactul fizic, atunci ești pe drumul cel bun. Transmite-i toate semnalele care să îi arate că ești interesată de el. Totuși, încearcă să nu îl minți, pentru că îl vei pierde pentru totdeauna. Nu-i da senzația că vrei să preiei controlul, ci lasă-l pe el să conducă și va fi foarte încântat.

Săgetător

Pe Săgetător îl cucereșți în aer liber sau într-un club. Adică acolo unde se simte în largul lui, unde își poate manifestă libertatea și poftă de viață. Pentru că iubește aventură, călătoriile, invită-l pe neașteptate la o ieșire. Atenție! Trebuie să fie ceva spectaculos. Garantat că veți rămâne împreună. Pentru cât timp? Greu de spus, pentru că nativul se plictisește repede dacă nu țîi pasul cu el. Fii încrezătoare în ține, flirtează cu el continuu și fă-l să radă.

Capricorn

Pe Capricon îl seduci ușor cu condiția să îi respecți nevoia de control și ambițiile. Lasă-l să facă el regulile și nu îi pune la îndoială autoritatea. Arată-i avantajele pe care le presupune o relație cu ține. Mai exact, demonstrează-i că eșți o femeie deșteaptă, care îl va ajută să se dezvolte personal și profesional. Nu-i face avansuri insistente, ci doar arată-i discret că ești interesată de el. Îi plac femeile hotărâte, dar nu cele care se grăbesc.

Vărsător

Câștigă-i mai întâi prietenia și încrederea și apoi drumul până la inima lui va fi foarte simplu. Nu îi arată din prima ce simți pentru el pentru că se va îndepărta de ține. Una dintre cele mai bune tactici pentru a seduce un Vărsător este să-i faci tot timpul surprize. Rutină va omorî relația cu un Vărsător. O altă metodă de a-l seduce este este să îi respecți dorința de libertate și nevoia lui de a face lucruri care să conteze cu adevărat în viață.

Pești

Bărbatul Pești este un romantic incurabil, așadar nu e foarte greu să îi ajungi la inima dacă șțîi cum să îți exersezi asupra lui artă seducției. Flirtează cu el, zâmbește-i seducător, iar dacă ai ceva pe suflet, spune-i pentru că adoră să fie el cel care îți oferă consolare. Vrea cu disperare să fie iubit și să iubească. Bărbatul Pești nu stă foarte bine la capitolul ego, așa că orice acțiune care îi ridică respectul de sine e binevenită.

Horoscopul zilei 15/01/2017 - Berbecii reuşesc să treacă peste un hop de care se temeau... Nativii de care trebuie să te fereşti dacă eşti slab. Acestea sunt cele mai PUTERNICE zodii din horoscop!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x