Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Femeia fatală care-l joacă pe degete! Ele sunt zodiile care pot domina orice bărbat. Tu ești?

Sunt puternice, hotărâte, mereu cu inițiativă și întotdeauna cuceritoare. Femeile născute în aceste patru zodii sunt aparte și, de cele mai multe ori, reușesc să intimideze reprezentanții sexului puternic.

Sunt puternice, hotărâte, mereu cu inițiativă și întotdeauna cuceritoare. Femeile născute în aceste patru zodii sunt aparte și, de cele mai multe ori, reușesc să intimideze reprezentanții sexului puternic.

Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai dominatoare femei din zodiac și care tind să conducă bărbații de lângă ele.

Femeia BERBEC:

Aceste native sunt fascinate de lumea înconjurătoare și tind să-și neglijeze partenerul tocmai din această cauză. Sunt mai interesate de propria lor persoană și vor să fie mereu în centrul atenției.

Deși atunci când o femeie berbec se află într-o relație poate avea trăiri extrem de puternice pentru partenerul ei, consideră că se poate descurca la fel de bine și fără partener de viață. Atunci când întâmpină o problemă, nu va aștepta niciodată ca cineva să o ajute, ci va ține piept oricărei probleme.

Femeia TAUR:

Aceste nativi sunt un amestec între masculinitate, curaj, loialitate și calmitate. Își doresc un bărbat adevărat în viața lor pe care să se poată baza oricând și au mereu un cuvânt de spus, impunându-și punctul de vedere.

Dacă partenerul femeii taur își dorește să preia inițiativa, aceasta va fi de acord, însă nu pentru mult timp pentru că vrea să fie ea cea care să ia decizii și care să conducă în relație.

Femeia LEU:

Aceste native sunt cunoscute pentru mândria și dorința lor de dominare. În același timp, aceste femei sunt tandre și iubitoare, dar și tăioase atunci când este cazul. Aceste femei au un spirit de lider înnăscut și nu ai cum să câștigi o luptă cu ele.

Ca orice nativ din acest semn zodiacal, femeii leu îi place să fie admirată și să fie mereu în centrul atenției și consideră că bărbatul de lângă ea ar trebui să fie norocos că o are alături.

Femeia SCORPION:

Femeile născute în zodia scorpionului au mare încredere în ele și sunt înconjurate de un mister aparte. La începutul unei relați, aceste femei își scot la iveală toate atuurile și gingășia, apoi vor face tot posibilul să-și domine partenerul de viață.

Orgoliul acestor femei poate speria cu ușurință bărbații, iar cei care le intră în grații acestor femei, ar trebui să se considere norocoși. Femeile scorpion vor să aibă alături un bărbat puternic.

Recomandari