Antena Căutare

Ferește-te de ele! Care sunt femeile lângă care nu-ți poți construi o relație solidă, în funcție de zodie

Dacă îți dorești să trăiești o poveste de iubire frumoasă, cu cineva pe care să contezi mereu, în orice situație, atunci trebuie să fii cu ochii în patru atunci când cunoști pe cineva. 

Dacă îți dorești să trăiești o poveste de iubire frumoasă, cu cineva pe care să contezi mereu, în orice situație, atunci trebuie să fii cu ochii în patru atunci când cunoști pe cineva.

Descoperă care sunt femeile lângă care nu-ți poți găsi fericirea, în funcție de zodie, mai jos:


Berbec

Femeia din zodia Berbec este foarte obsedată de control și vrea să conducă orice aspect din relație. Nu te respectă și nu-ți respectă intimitatea, fapt pentru care ar trebui să stai departe de o astfel de persoană, întrucât o relație construită alături de o astfel de femeie nu se va dezvolta frumos.


Fecioară

Deși femeile născute sub semnul Fecioară sunt romantice și te vor surprinde mereu plăcut, ele sunt perfecționiste, fapt pentru care atunci când vei greși te vor critica dur și, mai mult de atât, vor avea reacții extrem de dure. Are standarde ridicate și te va obliga și pe tine să fii la înălțime.

Scorpion

Femeile născute în zodia Scorpion sunt inteligente, organizate și responsabile, însă, în același timp, ele nu doresc să se implice în relații serioase. De cele mai multe ori, atunci când simt că povestea de iubire se apropie de un angajament, logodnă ori căsătorie, ele aleg să fugă, fapt pentru care bărbații ajung să fie dezamăgiți.

Horoscop,13 decembrie 2019, direct de la astrolog! Fecioară: Ați putea primi un mic supliment financiar... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019. Nativii unei zodii primesc bani la care nu se așteptau!...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x