Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

HOROSCOP 10 februarie. Planetele sunt contra unor zodii la început de weekend! Problemele se țin lanț!

Weekend cu probleme pentru o zodie. Pare că planetele toate s-au aliniat împotriva ei. Apar probleme financiare și fiscale neprevăzute!

Weekend cu probleme pentru anumite zodii. Pare că planetele toate s-au aliniat împotriva lor. Apar probleme financiare și fiscale neprevăzute!

HOROSCOP 10 februarie Berbec. Se conturează noi posibilități de relaționare cu străinătatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de țara natală, fie pentru a studia pe termen lung în școli străine. Mentalul tău primește influxuri astrale deosebite pentru a trasă planuri mărețe, de a adopta noi filozofii de viață și de a-ți lărgi orizontul cunoașterii. Relaxează-te cu o lectură bună sau cu un spectacol de teatru!

HOROSCOP 10 februarie Taur. Temă banilor și bunurilor comune cu alții vor cunoaște răsturnări de situație începând cu aceste zile de weekend. Discutând cu cineva apropiat vei reuși să găsești variante noi de câștig de la și prin alții. Însă, în paralel ar fi înțelept să ții cont și de aspectele mai puțin vizibile ale segmentului financiar, deoarece există hibe care apăr din când în când. Cheltuielile ar trebui reduse la maxim.

HOROSCOP 10 februarie Gemeni. Aceste zile de weekend vor evidenția segmentul relațiilor parteneriale. Constatările privitoare la desfășurarea parteriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate în calcul, iar în urmă lor decide în consecință. Este clar că lucrurile nu mai pot merge că până acum. Fii prudent și vorbește strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorba sau gest.

HOROSCOP 10 februarie Rac. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să fii atent la sănătate și la domeniul muncii. Se pot accentuă pe de o parte afecțiuni vechi, iar pe de altă parte temerile referitoare la locul de muncă. Acum poți înțelege ce se petrece cu adevărat cu trupul și sufletul tău. Însă și în privință locului de muncă este cazul să iei măsuri.

HOROSCOP 10 februarie Leu.
Segmentul amoros începe o nouă etapă, fie că este vorba despre schimbarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei, fie că renunți la o relație veche, fie că te orietenzi spre o relație nouă. Ești ajutat din astral să înțelegi cât este de importantă pentru ține afecțiunea oamenilor dragi și compania lor. Acum poți învață să dăruiești fără să aștepți ceva în schimb.

HOROSCOP 10 februarie Fecioară. Se anunța schimbări importante în segmentul domestic. Ceva din forul tău interior te va îndemnă la a-ți reordona spațiul în care locuiești, la achiziționarea unor obiecte patrimoniale de valoare și la a te apropia mai mult și mai bine de membrii familiei și de rude. Impune-ți punctele de vedere cu măsură și ține cont și de părerile celorlalți.

HOROSCOP 10 februarie Balanța. Un weekend care te predispune la modificarea multor idei și concepții despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru revelații și stări interioare deosebite. Poate apărea o mare dorință de însingurare și detașare de tot și toate. Călătoriile care intervin acum, chiar și la nivel de plan îți vor aduce relații noi cu oameni de bună calitate. Ferește-te de excese!

HOROSCOP 10 februarie Scorpion.
Banii și modalitățile de creștere a veniturilor din activitatea profesională reprezintă temă principală din aceste zile de weekend. Informațiile primite pe căi mai puțin obișnuite sunt revelatoare și pline de înțelesuri ascunse. Pe de altă parte sunt momente bune și pentru a-ți îmbunătăți sistemul valorilor morale. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

HOROSCOP 10 februarie Săgetător. Foarte importante sunt zilele acestui final de săptămâna, pentru că energia vitală fluctuează mult. Ferește-te de eforturi, discuții aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izolează-te în locuri liniștite și visează cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Trasează noi direcții de viață! Au șanse deosebite de a se realiză întocmai.

HOROSCOP 10 februarie Capricorn. Odihnă, introspecție, meditație interioară, contempalrea vieții și a frumuseților ei, acestea sunt ele mai potrivite activități la sfârșitul acestei săptămâni. Energia acestor zile te îmbie numai la a te ocupă de ține și sufletul tău. Ferește-te de eforturi, deoarece există riscul apariției neplăcerilor legate de sănătatea întregului organism.

HOROSCOP 10 februarie Vărsător. Atenția îți va fi atrasă la finalul acestei săptămâni de relațiile cu prietenii și portectorii din segmentul profesional. Sunt posibile dispute, neînțelegeri, chiar și desprinderi definitive de oameni cunoscuți demult. Contextul astral din aceste zile te ajută să pui la punct relațiile cu persoanele menționate și să-ți alcătuiești un alt sistem de valori personale.

HOROSCOP 10 februarie Pești. Solicitatile venite dinspre segmentul relațiilor socio-profesionale sunt provocatoare, incitante la prima vedere, dar ascund multe și mărunte în spatele aparențelor. Ți se pot oferi șanse deosebite de a avansa la locul de muncă, a-ți schimbă imaginea în ochii celorlalți și de a te reorienta profesional. Totuși, nu pune bază pe cele discutate sau propuse acum.

Recomandari