Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop 10 ianuarie 2020. Scorpionii stau foarte bine pe plan financiar

Dacă de obicei luna plină de influențează patru săptămâni acțiunile, ei bine, astă seară avem echlipsă. Asta înseamnă că următoarele șase luni for fi determinate de deciziile pe care le luam astăzi. 

Capricorn

Capricornii trebuie să fie fie cât mai pozitivi. Aveți de luat decizii majore, iar comunicarea vă ajută în relația cu bancile sau instituțiile importante dar și în familie.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie prudenți atât în dragiste cât și în afaceri. Asta înseamnă că nu trebuie să luați decizii majore la serviciu sau în cuplu, dar nici să începeți sau să încheiați o relație.

Pești

Pentru pești, schimbările vor fi în stilul de viață. Începeți o dietă sau faceși sport, vă schimbați garderoba sau chiar aspectul. În acelați timp este o perioadă în care veți găsi soluții pentru problemele de sănătate, în special cele cronice.

Berbec

Nativii berbec sunt foarte bine aspectați la muncă și în relații. Veți lua decizii importante în posibile asocieri și parteneriate, iar la capitolul dragoste, totul pare promițător.

Taur

Taurii stau foarte bine la capitolul călătorii. Iar cei care se află în conflict cu rudele, fie vor aplana situația, fie vor pune punct. Cert este că veși găsi soluția potrivită.

Gemeni

Gemenii ar trebui să mai amâne puțin orice decizie care are legătură cu străinătatea, mutări, relogări sau cursuri. Însă pe plan financiar vă merge excelent.

Rac

Situațiile deficile își vor putea face loc în viața racilor, dar și soluțiile. Și dacă tot vorbim de soluții, în plan familial veți discuta lucruri importante.

Leu

Nativii leu găsesc cea mai eficiantă cale de a aplana un conflict, iar proiectele care implică locuința: renovare, cumpărare, închiriere sau vânzare sunt foarte bine aspectate. Este o zi bună și pentru un împrumut așa că profitați.

Fecioară

Pentru fecioare, dragostea ajunge la cote maxime, însă sfatul astrelor este să nu se grăbească când vorbim de job sau de studii.

Balanță

Balanțele vor ieși în evidență, iar succesul este garantat, dacă rămân concentrate. Mare grijă pe plan amoros, gelozia sau posesivitatea parteerului vă pot da batai de cap.

Scorpion

Scorpionii stau foarte bine pe plan financiar, dar doar dacă fac schimbări și sunt puțin mai îndrăzneți.

Săgetător

Săgetătorii sunt plini de energie și cel mai bine a fi să o investească la locul de muncă.

Recomandari