Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop 10 ianuarie 2020. Unele zodii au de luat decizii importante

Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată.

Horoscopul zilei de vineri, 10 ianuarie

https://pixabay.com/

Citește horoscopul zilei de 10 ianuarie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pica în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Mercur este retrograd, iar în aceste zile haosul din viaţa ta va dispărea, iar liniştea îi va lua locul. De asemenea, această perioadă îţi va fi folositoare pentru a-ţi reorganiza stilul de viaţă. Nu uita să petreci mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa ta.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Pentru tine se anunţă un sfârşit de săptămână excelent, asta fiindcă vei petrece clipe de neuitat în compania persoanei iubite. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să ajuţi o rudă îndepărtată cu care ai tot evitat să vorbeşti. Binele făcut va fi recompensat.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Totul se învaţă, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanţă fără să exersezi suficient! Eşti abia la începutul unui proiect care evoluează promiţător, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat. Important e că în fiecare zi care te duce spre acel ţel mai înveţi ceva important.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj păr dintr-o data să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranța în inimă ta și ești încântat de perspectivele promițătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar și în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieșite din comun, pentru că bucurii poți primi și din direcții complet neașteptate.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Nu te bază pe sfatul pe care ți-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoștință de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experiență. E doar o părere, fără să analizeze situația în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o privești că pe literă de lege. Mâine s-ar putea să-și dea seamă că a greșit și să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru ține ar putea fi prea târziu.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Întâlnești exact persoană de care aveai nevoie pentru a-ți oferi o viziune imparțială din afară. El vede lucrurile detașat, de pe margine, fără implicații sentimentale și cântărește situația corect. Te poți bază întru totul pe sfatul oferit de acesta și pe concluzia pe care o extrage la rece, și dacă mai pui și în practică soluția oferită de el, ai numai de câștigat.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Joci un rol important în mediul în care te afli azi, de parcă tu ai fi capul tuturor acțiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune soluții. Ți se recunoaște astfel superioritatea în plan intelectual, pentru că ai acumulat multe informații pe care iată, ai acum ocazia de a le arată și a le valorifică la maxim. Poți să fii mândru de ține, și mai ales să fii mulțumit că lumea ascultă și urmează sfaturile tale.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Dacă te înconjori de oameni negativişti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează la maximum și dacă mai primești de la cei din jur și aprecieri și laude, parcă prinzi și mai mult chef să ajungi mai repede la țintă visată. Faci păși mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă și va deschide o etapă nouă și mai interesantă de acum înainte.

Citește și: Horoscop: Spune-mi ce zodie ești să îți spun care sunt zilele tale norocoase în 2020

Recomandari