Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. O zodie este prinsă cu minciuna, iar Săgetătorii primesc avansuri de la mai multe persoane

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. O zodie este prinsă cu minciuna, în timp ce alți nativi ar trebui să păstreze un secret, iar Săgetătorii primesc avansuri de la mai multe persoane.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. O zodie este prinsă cu minciuna, în timp ce alți nativi ar trebui să păstreze un secret, iar Săgetătorii primesc avansuri de la mai multe persoane.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să păstreze secrete planurile pe care le au. Cu cât le spun mai multor persoane, cu atât cresc șansele de eșec.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Balanță

Balanțele ar putea avea parte de o confruntare cu persoană iubită, după ce partenerul ar află o minciună din partea lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Scorpion

Scorpionii nu sunt cei mai sociabili nativi ai zodiacului astăzi. Contactul cu cei din jur pare că îi obosește și își doresc doar să stea departe de agitație măcar câteva ore.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Săgetător

De unde se plângeau de nereușite în dragoste, Săgetătorii au acum atât de multe opțiuni, încât nu știu ce să aleagă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Capricorn

Capricornii, în schimb, pot suspina după o iubire mai veche. Se încăpățânează să creadă că nu mai au sentimente pentru o persoană, însă realitatea este cu totul alta.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Vărsător

Vărsătorii sunt darnici din cale afară, vor să impresioneze pe cineva, să îi între în grații cu un cadou măreț.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Pești

Peștii simt că nu își acordă suficientă atenție, așa că își pot lua astăzi câteva momente de răsfăț și relaxare, chit că este abia mijlocul săptămânii.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Berbec

Berbecii pot avea parte de o zi plină de frământări. Ar face bine să nu se închidă în ei, ci să stea de vorbă cu un apropiat despre aceste griji.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Taur

Dragi Tauri, încercați să nu mai fiți atât de încăpățânați și de orgolioși și să acordați și partenerului dreptul la o opinie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Gemeni

Gemenii ar putea ajunge la un nivel de stres la care să simtă că nu mai fac față, iar greșelile și stările nervoase să îi însoțească toată ziua.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Rac

O petrecere sau o cină romantică le poate îmbunătăți starea de spirit a Racilor. Pentru ei, este posibil că ziua să nu înceapă atât de bine pe cât sperau.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019. Leu

Nativii Leu au o voce care se face auzită în familie. Opiniile lor contează enorm pentru cei din jur și sunt dați drept exemplu.