Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00iUmor (r)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Legământ puternic pentru o zodie și dezamăgire amară pentru Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. O zodie va avea parte de un legământ puternic, Racii și-ar putea da cu stângu-n dreptul în ceea ce privește viața lor amoroasă, iar Săgetătorii ar putea suferi o dezamăgire amară.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. O zodie va avea parte de un legământ puternic, Racii și-ar putea da cu stângu-n dreptul în ceea ce privește viața lor amoroasă, iar Săgetătorii ar putea suferi o dezamăgire amară.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Fecioară

Se anunță o zi agitată pentru Fecioare, dar și ceva surprize în jurul serii. Este posibil chiar să facă o plimbare departe de casă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Balanță

Balanțele se află la răscruce de drumuri și pot face alegeri importante. Este indicat să cantărească bine lucrurile, înainte de a luă o decizie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Scorpion

Scorpionii răman și ei surprinși de cată putere de concentrare vor da dovadă astăzi. Și surprizele pe plan sentimental se vor ține lanț.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Săgetător

Săgetătorii pot suferi o ușoară dezamăgire după ce o persoană pe care o ridicau în slăvi se poate dovedi a nu fi chiar demnă de laudele lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Capricorn

Capricornii sunt într-o dispoziție foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschiși și că toți îndrăgostitii, sunt cu capul în nori.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Vărsător

Nativii Vărsător se număra printre cei mai optimiști nativi astăzi. Chiar dacă ziua nu decurge cum vor ei, vor avea o vorba bună pentru toată lumea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Pești

Peștii, în schimb, sunt foarte sensibili. Este posibil să ascundă o suferintă în suflet, o situație despre care nu vor să vorbească.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Berbec

Berbecii se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată, ei bine, ea revine în actualitate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Taur

Pentru Tauri se anunță o zi plină de evenimente, de socializare. Sunt foarte relaxați și îi vor face și pe ceilalți să se deschidă imediat în fața lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Gemeni

Gemenii ar face bine să mai renunțe puțin la încăpățânare, altfel vor avea parte de o zi marcată de conflicte.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Rac

Este posibili că Racii să întâmpine ceva probleme în dragoste. Iar asta este posibil să se întâmple numai din cauza lor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019. Leu

Iar nativii Leu se bucură de reușite în famili. Este posibilă chiar o veste despre apariția unui copil, despre un legământ puternic.