Horoscop 13 iunie. Ziua regretelor pentru două dintre zodii. Altele vor avea mare noroc pe plan financiar!

 

Zona financiară şi a banilor va beneficia de mişcarea astrelor, iar unele zodii vor simţi că primesc bani din cer. Altele, însă, vor avea numai regrete! Iată ce îţi rezervă astrele pe 13 iunie 2018:

Berbec

Ajunge! Consideri că a venit vremea să pui lucrurile la punct în legătură cu cineva care îţi face zile fripte la job. Mai ales că ultima dată te-ai ales şi cu o penalizare nemeritată din partea şefului.

Taur

Ai repetat de zeci de ori ce vei spune când te vei întâlni cu persoana care ţi-a căzut cu tronc, dar când se întâmplă, uiţi tot. Nu te mai chinui cu replici din filme, fii doar tu însuţi!

Gemeni

Primeşti telefoane şi mesaje încontinuu, dar încearcă să răspunzi doar la cele urgente pentru că ai multă treabă astăzi. Din păcate, nici măcar de o pauză de cafea nu o să ai timp.

Rac

Continuă ce ai început şi nu te mai uita în urmă. Ai reuşit de atâtea ori să treci peste greutăţi, încât ai devenit mai puternic decât crezi. Orice ar fi, nu te lasă doborât tocmai acum!

Leu

Vrei, nu vrei, astăzi ieşi în lume. Lună în Gemeni te poartă în cercuri noi, în conversaţii inedite, dar e posibil şi să ai de-a face cu destui oameni indiscreţi... sau impusivi. Vorba e lungă, dar nu te gândi că e şi de valoare ceea ce auzi, pentru că oamenii sunt mai degrabă predispuşi acum la flecăreli, bârfe şi în general risipă de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind.

Fecioară

Pentru tine, ziua aduce destul freamăt în zona profesională şi în relaţiile cu şefii sau cu asociaţii. Fie ţi se cere să aloci mai mult timp decât erai pregătit să oferi, fie apar sarcini noi, fie eşti tras la răspundere pentru nişte erori mai vechi...

Balanţa

E posibil ca astăzi să ai de-a face cu instituţii de stat pentru a obţine/depune cereri sau alte documente. E o zi bună pentru a rezolva astfel de chestiuni, mai ales dacă acestea au fost amânate mai mult timp.

Scorpion

Destul de multe informaţii şi mesaje ajung la tine astăzi, pe căi ştiute şi neştiute. Flerul tău de detectiv se activează, aşa că poţi afla orice te interesează. Nu exagera însă cu indiscreţia, ca să nu stârneşti conflicte ce cu greu vor fi oprite, în anturajul tău.

Săgetător

Te simţi cu adevărat minunat! Te miri şi tu... să fie faptul că te-ai apucat din nou de sport, laudele primite de la şefi sau partenerul de care te simţi tot mai îndrăgostit?

Capricorn

Nu ieşi din casă înainte să te asiguri că lucrurile s-au lămurit cu partenerul de viaţă. Aţi avut parte de un mic conflict şi dacă nu rezolvaţi treburile pe loc, va fi mai dificil pe viitor, scrie Ziua de Cluj.

Vărsător

Organizează-te în aşa fel încât să poţi să ajungi la timp la evenimentul programat pe seara. E foarte important să nu întârzii, altfel rişti să superi pe cineva din familie.

Pești

O zi dinamica, în ce priveşte activităţile legate de familie, casă, spaţiu de lucru. Astăzi nu prea ai stare, îţi vine să muţi lucrurile dintr-o parte în alta, să le schimbi locul, pentru că ai nevoie de ceva noutate în acest sens.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe