Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop 14 februarie 2020. Cine va avea parte de cea mai romantică zi de Valentine's Day

Horoscop zilnic, 14 februarie 2020, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru această zi, dar și cine va avea parte de cea mai romantică zi.

horoscop

alba24.ro

Berbec

Nu ești dispus să faci compromisuri, iar ziua de astăzi va arăta acest lucru. Nu este vorba despre încăpățanare, cât mai degrabă de principii, de nevoia de a arăta care este adevărul, de a scoate la iveala anumite aspecte. Nu-ți dorești să te abati la lucrurile și valorile în care crezi cu adevarat.

Taur

Ai parte de o zi linistita în care să nu te prea gandești la sarcini și responsabilități, ci la idei si activităti care te-ar ajuta să te detașezi de stresul de zi cu zi, sa te relaxezi, să te distrezi. Care sunt lucrurile care îți vin in minte? Ce planuri ai?

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Gemeni

Semnul taă zodiacal se află în sfera parteneriatelor, iar astăzi simti că ești cu un pas înaintea celorlalți, ca ai prevăzut posibilele scenarii, că ai inteles cum se vor desfășura lucrurile. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii atent la discușiile pe care le poti avea cu anumite autorităti sau persoane aflate în funcții cheie.

Rac

Îti place să te distrezi, să oferi cadouri, să-i bucuri cu tot felul de experiențe drăgute pe ceilalti, dar astrele te atentionează sa fii mai atent la sfera banilor. Fii cu ochii în patru la sumele pe care le manevrezi astazi, fiindcă generozitatea unei zile te poate costa cam mult.

Leu

Este momentul sa fii tu însuți, să fii mai blând cu tine și să nu te mai critici atât de mult. Soarele va răsari cu siguranțî si pe strada ta, dacă nu vei sta locului și nu vei așstepta minuni, ci dacă vei acționa, cu determinare și încredere, te asigură astrele.

Fecioara

Simți că de frica eșecului sau din cauza convingerilor celorlalți din jurul tau, ai cam stagnat în ultima perioadă, iar acest lucru nu prea te multumește. Îți dorești să ieși din zona de confort, să îți desfaci aripile și să zbori. Iar astrele te inreabă: spre ce tărâmuri?

Balanța

Ești pregătit pentru zi deosebit de imprevizibilă? O perioadă bună nu s-a întamplat nimic special, nimic memorabil și brusc apar atât de multe noutăti, vești și schimbări într-o singura zi? Zâmbește și cucerește! Acesta este cel mai bun răspuns pe care îl poti avea astăzi

Scorpion

Surprizele pot apărea astăzi din te miri ce direcții, și din sfera caminului, si din partea partenerilor de afaceri, dar si din partea prietenilor de peste hotare. Simți că ești răsfățat astăzi cu multă atenție, înconjurat cu multă afectiune.

Săgetator

În preajma ta se află mereu o anumită persoană care te ajuta întotdeauna atunci când te afli într-un impas, când ai nevoie de suport, care te ajută să-ti ridici moralul si-ti oferă solutii practice cu care rezonezi, de care te simti multumit. Dar reusești să-i oferi acestei persoane acelasi tratament in schimb?

Capricorn

Cuvintele acestei zile: armonie, mediere, altruism, sfătuire, negociere. Ești cea mai potrivita persoană, atunci când va fi vorba despre a media anumite situatii, despre a găsi o cale de mijloc si vei interveni ca un salvator astazi, ori de cate ori ti se va cere sau vei simti ca este cazul sa iti faci aparitia.

Cel mai bun si înțelept sfat pentru astazi? Evită-i pe cei care par conflictuali, negativisti, care iți limitează zborul. Fii tu cel blând, empatic, sfatuitor și nu-i lăsa pe ceilalți să-ți influenteze nici atitudinea, nici buna dispozitie, te indeamna astrele.

Pești

Semnul tau zodiacal se află în sfera grupurilor, iar cea mai bună recomandare pentru astăzi este următoarea: să cauți să-tț unești forțele cu persoane care gândesc ca tine, care au aceleași preocupari, interese și chiar obiective.

sursa: superbebe.ro

foto: alba24.ro

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro