Horoscop 14 ianuarie. O zodie dă lovitura mâine pe plan financiar! Eşti chiar tu?

Horoscop 14 ianuarie 2018. Este bine sa tii cont de ceea ce spun astrele pentru a sti de cine sa te feresti. Vor exista persoane care vor profita de bunavointa ta, asa ca ai grija.

Horoscop 14 ianuarie 2018. Este bine să ții cont de ceea ce spun astrele pentru a ști de cine să te ferești. Vor exista persoane care vor profita de bunăvoința ta, așa că ai grijă!

Berbec. Vei întâmpina câteva probleme în acest weekend. Probabil în urma unor studii, cercetări sau discuții cu persoane experimentate în varii domenii de activitate te vei hotărî să abordezi cu totul altfel lumea și provocările ei. Totuși, mentalul tău este labil și ar fi bine să lași de la tine.

Taur. Ești predispus la cheltuieli împreună cu partenerul de viață sau cu neamurile. Pe de altă parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile și mofturile tuturor. Selectează cheltuielile prioritare și lămurește aceste chestiuni și cu ceilalți. Recomadnabil este să achiți mai întâi taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

Gemeni. Raportarea la ceilalți, mai ales la o relație partenerială este dificil de gestionat și înțeles la sfârșitul acestei săptămâni. Poți avea senzația că toată lumea este împotrivă ta și că ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu tine, ci tu cu ea. Remodelează-ți felul de a fi și de a relaționa. Tu îți ești cel mai bun prieten, partener, susținător, dar și dușman veritabil. Suferi și simți că pierzi tot! Ai grijă ce proiectezi către Univers, ca nu cumva să se îndeplinească.

Rac. Ești tentat să muncești mult la finalul acestei săptămâni, lucru greu de realizat. Sănătatea este vulnerabilă și o afecțiune veche poate recidiva brusc. Posibil să fie nevoie de consultații, analizele medicale sau de intervenții chirurgicale. Totuși, pe cât posibil, evită-le în aceste zile. Odihna, compania celor dragi și bună dispoziție îți prind bine.

Leu. Cei dragi te pot necaji, cerându-ți sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este răscolit și numai cu eforturi susținute se poate ajunge la un consens. Iubește-te mai mult și evită să ai așteptări prea mari de la persoană iubită sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale și să fii nevoit să lucrezi.

Fecioară. Activitățile gospodărești au succes la finalul acestei săptămâni. Posibil să întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparații sau reamenajări trebuie amânate. Selectează treburile care pot fi realizate și ține cont și de nevoile sau părerile celor dragi. O masă festivă organizată în familie va bucură pe toată lumea.

Balanță. Gândești și vorbești mult în acest weekend, astfel cei din preajmă ta vor fi nevoiți să-ți asculte pledoariile. Pe undeva, datorită unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum în perioadă pe care o traversăm depui eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente de a le scoate la suprafața și de a le dizolva odată pentru totdeauna. Acceptă sfaturile și sprijinul celor dragi.

Scorpion. Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil să primești bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi și celorlalți din avutul tău este mare și de bun augur. La la momenul potrivit ți se vor înapoia toate cu acceași monedă. Odihnește-te și evită excesele alimentare!

Ce îți va aduce bani, noroc și fericire în Anul Câinelui de Pământ: Ea este ZODIA "ȘEFĂ"!

Săgetător. La sfârșitul acestei săptămâni, vei avea forță, dorință de schimbare și posibilități de a începe proiecte personale noi. În primul rând ai grijă de sănătatea ta. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt stresate și au nevoie, pe de o parte sprijinul celor dragi.

Capricorn. Astăzi ar fi bine să te detașezi de tot și toate. Ești predispus la izolare, meditații interioare și la discuții tainice cu persoane de încredere din mediul profesional. Fii prudent și vorbește puțin despre ține și intențiile de viitor. Se pot accentuă unele afecțiuni ale sistemului renal și segmentelor capului. Controalele și analizele medicale pot fi luate în calcul.

Citește și
colaj de imagini cu alec baldwin dintr-un film si una realizata de paparazzi
Reacția lui Alec Baldwin după ce a provocat moartea Halynei Hutchins pe platourile de filmare. Cum a fost pozat după tragedie
Reacția lui Alec Baldwin după ce a provocat moartea Halynei Hutchins pe platourile de filmare. Cum a fost pozat după tragedie
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

Vărsător. Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei săptămâni. Unii vin în preajmă ta aducându-ți informații deosebite, însă alții vor doar să profite de pe urmă experienței tale profesionale. În umbră încep să se croiască disensiuni între ține și colegii de muncă. Se recomandă discreție și evitarea implicării în acțiuni neprofitabile.

Pești. Se conturează întâlniri și dialoguri cu multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Oricât ai încerca să treci neobservat, tot se va găsi cineva care să te urmărească și să te provoace în vreun fel. Ar fi bine să profiți de forță acestor zile și să socializezi cu toată lumea. Însă și acasă se pare că vei fi solicitat destul de mult. Alege-ți prioritățile, vorbele și gesturile cu grijă!

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri