Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop 15 ianuarie. O zodie riscă să piardă tot! Eşti chiar tu?

Horoscop 15 ianuarie.  Apare o tendinta de a vedea totul in roz si de a reactiona mai degraba emotional decat rational. In consecinta, astazi este indicat sa se evite adoptarea unor decizii majore.  

Horoscop 15 ianuarie. Apare o tendință de a vedea totul în roz și de a reacționa mai degrabă emoțional decât rațional. În consecință, astăzi este indicat să se evite adoptarea unor decizii majore.

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauza că o afacere a dat rezultate mai slabe decât v-ați așteptat. Dacă analizați situația cu calm și detașare, puteți descoperi cauza problemei. Relația cu partenerul de viață s-ar putea tensiona dacă insistați să amânați o vizită pe care v-ați planificat-o pentru azi.

Taur. Sunteți preocupat de chestiuni financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus că partenerul de viață să va reproșeze acest lucru.
După-amiază s-ar putea să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine să profitați de ocazie pentru a va relaxă și a va detașa de problemele cotidiene.

Horoscop Gemeni. Astăzi aveți tendința de a fi mai puțin comunicativ și este recomandabil să amânați întâlnirile de afaceri.
Nu este momentul să luați decizii importante în plan profesional, pentru că riscați să fie neinspirate.

Rac. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin, cu condiția să va organizați bine timpul. Este recomandabil să amânați deciziile importante în afaceri.
Aveți posibilitatea să petreceți seara în familie. Încercați să va relaxați!​

Leu. Este posibil să vi se propună o călătorie în interes profesional, care v-ar cam încurcă planurile pe care vi le-ați făcut pentru viață de familie. Intuiția va ajută să luați cea mai bună decizie.

Citește și TOP 3 ZODII care vor avea un an 2018 de vis! Surpriza de pe locul 1​.

Fecioară. În prima parte a zilei este de așteptat să vă simțiți în formă și plin de energie. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că ați cheltuit prea mult sau că ați cumpărat un obiect care nu este cu adevărat necesar. Va sfătuim să reacționați cu calm și să evitați cu orice preț o ceartă.
Ar fi bine să va implicați mai mult în problemele familiei și să fiți mai atent la dorințele partenerului de viață.

Balanță. Este posibil să întâmpinați dificultăți în plan sentimental și să deveniți irascibil. Păstrați-va calmul și nu va grăbiți să replicați!
Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile pentru aplanarea unui conflict în familie, dacă va temperați orgoliul și încăpățânarea.

Scorpion. Este posibil să survină evenimente neașteptate care va dau programul peste cap. Nu este exclus să fiți nevoit să plecați într-o călătorie în interes profesional, anunțata în ultimul moment. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit de schimbarea de program. Cu calm și înțelegere, puteți evită un conflict în familie.

Săgetător. S-ar putea să fiți tentat să amânați o călătorie în interesul familiei, din rațiuni financiare. Chiar dacă aveți intenții bune și nu vreți decât să reduceți cheltuielile, riscați să va indispuneti partenerul de viață.
Contextul astral al zilei sporește riscul de neînțelegeri și exagerări, așa că este recomandat să fiți tolerant și diplomat în comunicarea cu cei din jur, atât în plan profesional, cât și în familie.

Capricorn. Este posibil să fiți indispus pentru că un coleg de muncă sau un partener de afaceri a luat o decizie neinspirată într-o chestiune financiară. Dacă reacționați cu calm, puteți să evitați o ceartă și să găsiți o rezolvare eficientă a problemei.
În a două parte a zilei ar fi bine să va relaxați și să va detașați de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosferă din familie.

Vărsător. Se pare că în ultima vreme ați făcut eforturi serioase pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum resimțiți oboseală acumulată.
Eastrolog.ro va recomanda să nu forțați lucrurile și să aveți răbdare. Sunt șanse mari că în curând să vi se propună colaborarea într-o afacere rentabilă.

Pești. În prima parte a zilei aveți tendința să fiți cam visător și să neglijați probleme importante la locul de muncă sau în afaceri.
Nu este momentul să începeți proiecte sau activități noi, pentru că riscați să luați decizii greșite. Sfaturile unei persoane apropiate v-ar putea ajută să evitați o încurcătură neplăcută.

Recomandari