Horoscop 15 septembrie. Ce zodie de foc se desparte azi de partener

Horoscopul din 15 septembrie este puternic aspectat pe zona tranformărilor. Unii nativi încheie contracte, alții se despart, cert este că urmează un traseu nou și trebuie să se replieze rapid în funcție de situație: Ce zodie se desparte și decide să pună punct unei relații.

horoscopul zilei de sambata 15 septembrie 2018

Horoscopul din 15 septembrie este puternic aspectat pe zona tranformărilor. Unii nativi încheie contracte, alții se despart, cert este că urmează un traseu nou și trebuie să se replieze rapid în funcție de situație: Ce zodie se desparte și decide să pună punct unei relații.

De ce zodia Capricorn e cea mai inteligentă dintre toate

Horoscop 15 septembrie Berbec

Gândurile te vor purta spre locuri îndepărtate, unde ai dori să călătorești. Pentru că traversăm o perioadă dinamică este bine să fii foarte atent la ceea ce gândești și ce faci. Beneficiezi de o forță mentală mare, care îți poate aduce revelații deosebite vizavi de toate sectoarele vieții. Gândește pozitiv, adresează cuvinte frumoase celorlalți, pentru că se vor întoarce la ține când te aștepți mai puțin.

Horoscop 15 septembrie Taur

Aspectele materiale ale vieții cotidiene te preocupa intens în zilele acestui weekend. Recomandabil este să te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendința este de a te aventură în planuri financiare de anvergură. Pentru că ne aflăm sub influența unor tranzite astrale deosebite este dificil să apreciezi corect puterea financiară de care dispui acum sau în viitorul apropiat.

Horoscop 15 septembrie Gemeni

Relațiile parteneriale și colaborarile sunt puse sub lupă în aceste zile. Se conturează un final de etapă relațională, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Este bine să lași deoparte luarea deciziilor importante și cantonarea în idei preconcepute. Provocările, tensiunile în relațiile cu ceilalți le poți gestiona foarte bine, dacă faci eforturi în acest sens. Totul depinde numai de ține!

Horoscop 15 septembrie Rac

În plan profesional se întrezăresc schimbări importante în acest weekend. Deocamdată sunt jocuri de culise mai mult sau mai puțin vizibile. În primul rând este vorba despre încheierea unei etape, a unei acțiuni profesionale sau a unor relații de muncă vechi. Îți este favorizată detașarea de tumultul cotidian și orientarea eforturilor către ființă ta. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și înconjoară-te de cei dragi.

Horoscop 15 septembrie Leu

Planul sentimental, relațiile amoroase și cele cu copiii alcătuiesc temă propusă de astre pentru acest weekend. Ești ajutat să te gândești serios la starea lucrurilor din acest segment. Gândește-te pe îndelete și la cei dragi și observă-i atent. Sunt și decizii care te implică pe termen lung, cum ar fi alegerea de merge pe un alt drum, separat de persoana iubită. Poți fi nevoit să spui adio iubirii, adio vieții în doi, dar pentru asta trebuie să te lămurești odată pentru totdeauna ce vrei.

Horoscop 15 septembrie Fecioară

Segmentul domestic îți atrage atenția în mod special, la finalul acestei săptămâni. Sunt șanse bune de a lămuri și rezolvă chestiuni familiale care trenează de multă vreme. Alături de cei dragi vei trasă anumite linii directoare vizavi de treburile gospodărești și de programul comun. Totuși există detalii, chiar și gânduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor în casă. La momentul potrivit ți se vor dezvălui toate.

Horoscop 15 septembrie Balanță

Contextul astral din zilele acestui weekend îți oferă posibilitatea de a-ți schimbă opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relații și proiecte noi. Mentalul este răscolit, deci fii prudent. Vei adună informații prețioase, vei dialoga cu oameni importanți și te vei bucură de aprecierea celorlalți. Totul este să eviți implicarea emoțională în treburile altora și luarea deciziilor importante.

Horoscop 15 septembrie Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce vești importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din muncă desfășurată vor cunoaște modificări, fie că primești o sumă de bani restanța, cadouri, fie afli noutăți legate de regimul salarial din următoarele săptămâni. Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții. Deocamdată, rezumă-te la cheltuieli strict necesare și muncește cinstit.

Horoscop 15 septembrie Săgetător

La finalul acestei săptămâni sunt momente bune de a-ți trasă noi planuri de viitor, de a renunță la relații și situații vechi, perimate. Totuși evită să te lași numai pe mână și sfaturile celorlalți. Tendința perioadei pe care o traversăm este de a fi prea independent, neglijând astfel nevoile celor dragi. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă.

Horoscop 15 septembrie Capricorn

Îngrijește-te pe îndelete în acest weekend. Se pot accentuă unele afecțiuni vechi. Prea multe gânduri, prea multă implicare în treburile gospodărești sau în cele profesionale te obosesc mult și, încet, dar sigur îți deteriorează sănătatea. Deocamdată este vremea meditațiilor, contemplării vieții și dialogului interior. Ai atâtea de discutat cu ține însuți!

Horoscop 15 septembrie Vărsător

Zilele acestea ies în evidența relațiile cu prietenii și susținătorii din sectorul profesional. Ceva se finalizează, altceva începe. Te vei orienta mai mult spre relațiile cu cei apropiați, persoană iubită sau copii. Tensiunile iscate mai ales sâmbătă te pot duce spre concluzii greșite. Ai răbdare, ascultă ce spun ceilalți și evită luarea deciziilor. Relaxează-te la o șuetă, plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Horoscop 15 septembrie Pești

S-ar putea să fii înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie că este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Există predispoziții spre schimbări majore, mai ales în plan social. Este bine să-ți reevaluezi poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu și să te gândești serios ce vrei să faci mai departe. Echilibrul îl vei găsi acasă, alături de membrii familiei.

Ultimele știri