Horoscop 18 ianuarie. Cumpene imense și dezamăgiri pentru TREI zodii

 Horoscop 18 ianuarie. Trei zodii vor avea parte de cumpene, dezamăgiri revolte. Ție ce ți-au rezervat astrele?

Horoscop 18 ianuarie. Trei zodii vor avea parte de cumpene, dezamăgiri revolte. Ție ce ți-au rezervat astrele?

Horoacop Berbec. Ești revoltat: superiorul care îți refuză până ieri o idee legată de un proiect, astăzi o prezintă că fiind a lui. Nu-ți vine să crezi ce auzi. Nu te grăbi să reacționezi. Cel mai bine ar fi să îi ceri explicații între patru ochi. Vei avea parte de dezamăgiri și cumpene, pe 18 ianuarie.

Horoscop Taur. Ești nevoit să amâni unele lucruri pe care trebuia să le faci astăzi. După-amiază are loc un eveniment la care te-a trimis șeful și nu îl poți refuză. Vorbește cu cineva din familie, poate te ajută cineva.

Horoscop Berbec. Te-ai cam întins cu cheltuielile de Sărbători și acum constați că ai rămas fără bani. Vei fi nevoit să te împrumuți, dacă vrei să-ți achiți facturile la timp, dar ar fi bine să înveți ceva din această experiență.

Horoscop Rac. În sfârșit, ai scăpat! Ai reușit să treci cu bine de o perioadă obositoare și stresantă, nu din cauza a ceea ce ai avut de făcut, ci din cauza celor cu care ai fost nevoit să lucrezi...

Citește și: HOROSCOPUL nu minte! Cea mai mare CALITATE pe care o ai în funcție de ZODIE

Horoscop Leu. Ai grijă ce faci cu banii pe care îi mai ai. Păstrează-ți o rezervă, s-ar putea să ai nevoie de o sumă pentru ceva neprevăzut. Primești câteva informații care-ți vor face viață mai ușoară.

Horoscop Fecioară. Ești deranjat de atitudinea unui coleg care nu și-a ținut o promisiune și te-a băgat într-o încurcătură din care nu știi cum să ieși. Soluția vine din partea cui nu te așteptai și până seară o să reușești să rezolvi problemă. Totuși, nu știi cum ar trebui să reacționezi și vei suferi dezamăgiri.

Horoscop Balanța.Carieră este importantă, însă nu poți să treci cu vederea că cei dragi au nevoie de ține și se așteaptă să le fi mai mult alături. Poate este timpul să îți faci ordine în viață și să îți regandesti prioritățile...

Horoscop Scorpion. Aștepți un telefon important, ceva legat de niște bani ori de ceva ce ține de un proiect mai vechi. Nu este singură veste pe care o vei primi astăzi: seară, partenerul îți da o informație care te lasă mut de uimire.

Horoscop Săgetător. Ești optimist. Ai investit mult timp și efort în ceea ce ai făcut în ultima vreme și ai încredere în ceea ce urmează să se întâmple. Nu ai nicio ezitare, ești dispus să pariezi totul pe o singură carte. Ei bine, nu chiar totul...

Horoscop Capricorn. Nu mai luă hotărâri după cum bate vântul pe afară... Încearcă să fii puțin mai calculat. Cei din jur se așteaptă să dai dovadă de mai multă maturitate. Ai grijă ce decizi, viitorul tău ar putea depinde de asta.

Horoscop Vărsător. Refuzi cu încăpățânare să renunți la ceva, cu toate că cineva te roagă insistent să cedezi. După ce realizezi că ai exagerat, vrei să remediezi situația, însă nu mai ai cum. Pe viitor încearcă să fii mai flexibil.

Horoscop Pești. O rudă de la care nu te-ai fi așteptat îți face o surpriză sarindu-ți în ajutor chiar când aveai nevoie mai mult. Ești mâhnit că cei pe care îi credeai mai apropiați nu ți-au fost alături când te-ai fi așteptat. Vei fi dezamăgit profund și vei sta în cumpănă: oare ei mai merită prietenia ta?

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri