Horoscop 18 martie. Atenție mare! Duminică DE COȘMAR pentru această zodie.

HOROSCOP BERBEC
Nu te crampona de fleacurile care nu-ți convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că această e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă.

Dacă stai și diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ți place, vei bate pasul pe loc, fără să simți că trece ziua. Un zâmbet pe buze și o glumă te ajută să te bucuri de orice.

HOROSCOP TAUR
Prietenul la nevoie se cunoaște, ca atare azi poți privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poți bază la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorba că ai avea nevoie de un sfat și atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău.

Nu aștepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmplă nimic dacă nu recunoști sincer că nu știi ce trebuie făcut într-o anumită situație complicată.

HOROSCOP GEMENI
Se apropie un eveniment care îți inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poți opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, că să faci față acelei provocări pe care o presimți a fi complicată.

HOROSCOP RAC
Joci un rol important într-un grup de persoane copleșite de emoții negative. Unii se plâng întruna, alții vorbesc doar de probleme, lipsuri și necazuri, unii își deșartă bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tău e că rămâi lucid și rațional în ciudă acestei atmosfere sumbre. Gândești limpede ce trebuie făcut în orice situație nefastă care ajunge la urechile tale, că atare cel care vrea să te asculte, are numai de câștigat de pe urmă sfaturilor tale. Neimplicat emoțional în problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

HOROSCOP LEU
Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ție îți plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situație că această te destabilizează complet.

Va fi greu pentru ține să-ți recapeți calmul, oricâtă răbdare și tolerantă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat și mai ales greu de ținut sub control. Fii pregătit și pentru răsturnări majore de situație, pentru că acestea pot apărea chiar și în cele mai organizate și stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

HOROSCOP FECIOARĂ
Speranțele pe care ți le-ai făcut cu privire la un proiect la care îți aduci contribuția păr să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început.

Pe moment, ești tentat să aluneci spre depresie, să privești lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunți, mai bine ai analiză un pic situația, pentru că sigur ai ceva de învățat din acest hop.

HOROSCOP BALANȚĂ
Primești o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acțiuni. E că un ordin venit de sus căruia nu i te poți opune, deci lasă deoparte tot ce făceai și schimbă macazul.

Că vrei sau că nu vrei să faci această modificare de strategie, într-o zi vei fi mulțumit că ai fost pe fază și nu ai amânat decizia, pentru reacțiile prompte cele bune situația de.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

HOROSCOP SCORPION
Merită să te lupți pentru drepturile tale bănești, chiar dacă ar însemna să-ți faci inamici peste tot. Dacă știi că meriți o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia și acesta nu te-a plătit așa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.
Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuții strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulați fiecare acasă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR
Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcție suspusă și nu știi cum să te comporți în față să. Preferi să taci sau mai bine zis lași faptele să vorbească în locul tău, deoarece trebuie să te prezinți înaintea sa cu o sarcină îndeplinită perfect.

HOROSCOP CAPRICORN
Toată oboseală ta a fost în zadar pentru că proiectul pentru care ai muncit atâta eșuează acum. Nu trebuie să mai insiști să mai salvezi ceva, dacă vezi că nu merge nimic, ci să te detașezi de toate fără a te crampona de un eșec.

Schimbă imediat macazul spre altceva, recuperând ce se mai poate, că să nu consideri că ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleași rezultate că cele pe care le-ai sperat inițial.

HOROSCOP VĂRSĂTOR
Dacă vezi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face, nu insistă. Schimbă imediat macazul spre o altă activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Te simți blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urnește, dar, decât să pierzi vremea căutând explicații, mai bine ai renunță, deocamdată, la tot, și te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp înainte.

HOROSCOP PEȘTI
Abia aștepți un eveniment față de care ai o atracție specială, pentru că îl privești că pe o eliberare de stres, că pe o evadare din cotidian. Poate e o întâlnire mult visată, o călătorie de la care ai mari așteptări sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimți că fiind cu totul specială.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri