Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscopul zilei, 18 martie. Zodia care va trebui să pună piciorul în prag și cea a cărei răspunsuri se află în meditație

Horoscop 18 martie 2020. Ne apropiem vertiginos de sfârșitul lunii martie, iar zilele care urmează cer a fi dedicate momentelor de relaxare, reflexie și tandrețe. Un cap bun și o inimă bună sunt întotdeauna cea mai reușită combinație.

Horoscop 18 martie 2020

BERBEC

Trebuie să-ți iei niște timp să te clamezi și să începi să analizezi cu maturitate tot ce ți se întâmplă. Este timpul să te întrebi dacă mai poți cu adevărat să faci față ritmului actual de viață. Deși negi mergi cu capul înainte și susții cu vehemență că drumul tău este cel potrivit, dar pentru cât timp?

Astăzi ar trebui să fie o zi dedicată introspecției. Fă din această zi un prilej pentru gânduri bune șimultă energie pozitivă, claritate și maturitate.

Totodată, astăzi evită să faci promisiuni, să-ți dai întâlniri importante sau să iei vreo decizie hotărâtoare.

TAUR

Niciodată nu este bine să-ți speli rufele în public, deci încearcă să te gândești mai bine înaint de a da din casă. Cel mai bine ar fi să păstrezi discreția și misterul.

Astăzi vei observa că ușor, ușor se conturează o idee sau un proiect nou. Ai răbdare, nu forța lucrurile și nu te arunca cu capul înainte! Deși simți o mare nevoie de libertate, în astfel de situații cel mai bine e să fii cumpătat.

Nu îți mai limita orizonturile: privește în toate direcțiile, pune în balanță toate opțiunile și vezi poate reușești să faci mai multe lucruri deoadată. Concentrează-te pe interesele tale și obține tot ce-ți dorești, chiar dacă vin din direcții diferite.

GEMENI

N-ar mai trebui să îți faci probleme și mustrări de conștiință. Lucrurile merg în direcția favorabilă șie, doar că momentan s-au blocat un pic. Tocmai de aceea va trebui să ai răbdare, să apelezi la calm și luciditate pentru a descoperi unde anume s-au împotmolit lucrurile.

Ar fi bine să nu începi niciun proiect nou, mai ales în prima parte a zilei. O perioadă de răsfăţ egoist destul ce plăcută, combinată cu o stare de lehamite şi plictiseală existenţială: Toate aceste stări, puse cap-la-cap zugrăvesc o zi foarte bună, în care faci ce vrei, sau dacă nu ai noroc, eşti tamponat tot timpul.

Cu cât ai mai puține așteptări de la cei din jur, cu atât mai inspirat și puternic te vei simți.

RAC

Se pare că nu ești deloc mulțumit de ce se întâmplă cu viața ta și tocmai de aceea ai nevoie de multe schimbări. Stelele arată că de astăzi va trebui să începi a face mici transformări, prin intermediul discuțiilor, dialogurilor sau a negocierilor. Prudența, calmul, vigilența și un gram de viclenie te pot scuti de necazuri.

Ești o persoană armonioasă, echilibrată, încă această calitate va fi pusă astăzi la încercare: Posibil să descoperi că partenerul tău a luat niște decizii cu care nu ești deloc de acord, iar efectele vor fi vizibile.

Succesul depinde acum de abilitatea ta de a juca până la capăt, precum și de disponibilitatea de a renunța la ceva sau a înnoi o anumită zonă din viața ta.

LEU

A sosit momentul unei schimbări de tactică, dar în cadrul strategiei generale. Dacă vrei să ai o activitate mai uşoară, să îmbunătăţeşti calitatea vieţii, este necesar un progres, cât de mic!

Dorința de a deține control absolut nu te va duce nicări. Dacă pui presiune pe lucruri și pe oameni, nu faci decât să pui paie pe foc, să amplifici o tensiune pe care mai târziu o vei resimți în corp prin diverse disfuncționalități.

E o zi potrivită să te calmezi și să ai grijă de tine și de cei din jurul tău. Gândește-te la lucruri frumoase, fii recunoscător și rămâi credincios că totul se va sfârși cu bine. Leul, regele Junglei, ar trebui să aibe grije să nu „muște” pe nimeni astăzi. Posibil să îl coste mult.

FECIOARĂ

Există o situație tensionată la tine în familie și toată lumea o ține doar în discuții contradictorii. Ești obosit și ai vrea ca lumea să nu te mai taxeze pentru tot ce spui. Vezi-ți de probleme tale și nu pune la suflet, își vor cere scuze mai târziu.

Oricât ai încerca să amâni, ceea ce e nevoie să fie schimbat, se va schimba, iar ceea ce e să fie al tău, va fi. Nu ar strica să ai mai multă încredere în tine și să te feliciți mai des pentru realizările proprii.

Pe seară, va trebui să rezolvi un conflict între tine și un vechi prieten. Deși ești în posesia unei informații care te va ajuta, posibil ca prietenul să nu se dea pe brazdă așa ușor.

BALANȚĂ

Începi să conștientizezi faptul că ai intrat într-o rutină care de cele mai multe ori te ține departe de necazuri. Totuși, ai vrea să începi să-ți faci planuri pentru o vacanță exotică, o aventură. Poate că ar fi mai bine să mai aștepți până să te hotărăști exact.

Deastăzi vei observa că începe și o perioadă de re-evaluare a relațiilor tale, a felului în care te-ai implicat în diverse activități și proiecte și a rolului pe care ți l-ai asumat în familie.

Dacă simți că ești bulversat și nu înțelegi cine ce vrea de la tine, ia-ți o clipă și meditează. Firea ta echilibrată îți va permite să accesezi aceste răspunsuri. E timpul să confunți anumite emotii. amintiri și povești pe care le-ai ținut ascunse până acum. Stai liniștit, te vei simți eliberat!

SCORPION

Chiar dacă ești extrem de încântat și de grăbit să-ți desfășori activitatea profesională și restul planurilor pe care le ai în mișcare, cel mai bine ar fi să te bucuri de punctul acesta. Oferă-ți un pic de răgaz pentru a evalua parcursul tău de până acum.

Astăzi este vei vedea totul clar și vei fi fericit cu tot ce ai realizat. Totuși, nu te răsfăța excesiv: Evită să programezi o vacanță exotică sau să-ți cumperi prea multe lucruri de pe net. Mergi la un film, ieși cu prietenii în oraș sau stai singur acasă. Important este să celebrezi faptul că ai ajuns până aici ți să fii încrezător ca va fi din ce în ce mai bine.

SĂGETĂTOR

Ești plin de energie, dar ai da orice să poți evita obligațiile pe care le ai de îndeplnit astăzi. Ai presimțiri rele și nu te simți confortabil.

Încearcă să te concentrezi puțin și să conștientizezi sursa acestei neliniști. Senzația că pierzi controlul, din cauza unor situații neașteptate care necesită cheltuieli suplimentare, cel mai probabil iți creează această frică și nesiguranță. Nu ai motive de îngrijorare reale, totuși evită extravaganțele și orice fel de speculție financiara.

CAPRICORN

Știm că îți place încontinuu să te afli în treabă, dar uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să respiri adânc și să lași lucrurile în mâinile lui Dumnezeu. Ai trecut printr-o perioadă plină de schimbări, decizii importante, șantaje emoționale, iar acum a venit timpul să iei o pauză.

Încrâncenarea ta nu face decât să agraveze lucrurile, pentru că tendința este să le privești într-o notă negativă. După tot ce s-a întâmplat, nu-i o problemă că te simți așa, dar trebuie să te întorci la echilibrul caracteristic ție.

Astăzi gândește-te ce poți face ca să ai mai multă grijă de tine și de propriile tale dorințe.

VĂRSĂTOR

Încerci să joci cartea tandreței de prea mult timp și fără limite. Ai dreptate: „Nu se pălmuiește fața care zâmbește!”, dar ar fi bine să nu te mai lași călcat în picioare și să-i confunți pe cei care nu te respectă, indiferent de repercusiuni.

Ești într-o perioadă de expunere socială. Ai ce spune, ai cu te mândri și în consecință acele aplauze bine meritate vor veni, chiar dacă momentan întâmpini niște probleme.

Dacă nu începi să-ți gestionezi bine resursele, vei începe să te simți din ce în ce mai sleit de puteri, poate chiar pesimist cu privire la viitoare proiecte. Evită să te mai consumi emoțional.

PEȘTI

Astăzi ești conștient de valoarea și abilitățile tale, dar totodată și de limite. Astăzi toată lumea te va aștepta cu brațele deschise fiindcă astază toată lumea are nevoie de ajutorul tău!

Tomcai din cauza asta vei avea impresia că nimic nu este ceea ce pare și că lucrurile își scapă de sub control. Trebuie să înveți să spui nu și să te axezi doar pe lucrurile pe care știi că le vei duce la bun sfârșit. Ești un prieten și un coleg minunat, dar nu poți face tu treaba tuturor.

Evită să iei decizii care imlică bani și nici să nu asculți de sfaturile altora. Intuiția ta a fost și este cea mai bună armă.

Recomandari