Horoscop 20 iunie 2021. Informațiile momentului pentru toate zodiile

Ziua de duminică, 20 iunie 2021, vine cu mici probleme pentru mai multe semne zodiacale ale horoscopului. Acestea sunt provocate, în mare parte, de către Jupiter retograd, care va tranzita zodia Vărsător.

Ziua de duminică, 20 iunie 2021, vine cu mici probleme pentru mai multe semne zodiacale ale horoscopului. Acestea sunt provocate, în mare parte, de către Jupiter retograd, care va tranzita zodia Vărsător

Shutterstock.com

În astrologie, Jupiter este considerată cea mai importantă planetă. Când aceasta este retografă, mișcarea este considerată una specială și influentă. Pe 20 iunie 2021, planeta Jupiter va deveni retogradă, iar efectul său se va resimți asupra tuturor nativilor horoscopului.

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte pe 20 iunie 2021:

Horoscop 20 iunie 2021 Berbec

S-ar putea să te cerți cu persoane apropiate și nimeni nu va fi de partea ta. Indicat este să te temperezi, doar așa vei reuși să depășești tensiunile zilei.

Dacă trebuie să faci o călătorie, recomandat ar fi să o amâni. Posibil să apară cheltuieli legate de reparațiile casei și mașinii.

Horoscop 20 iunie 2021 Taur

Sunt șanse mari să fie nevoie de niște călătorii în interes de serviciu, care nu îți vor aduce niciun beneficiu. Ba mai mult, vor crea numai probleme și este posibil să fii găsit/ă vinovată pentru greșelile altora.

Încearcă să nu te enervezi și să rezolvi neînțelegerile cu calm pentru a-ți proteja starea emoțională și sănătatea.

Horoscop 20 iunie 2021 Gemeni

Unele decizii pot duce la pierderi considerabile de bani. Pentru a le evita ai nevoie de multă stăpânire de sine, dar ai toate șansele să reușești.

Dacă te hotărăști să faci totuși cumpărături, asigură-te că verifici bine bunurile. Jupiter retrograd își va face simțită prezența în relația de cuplu, care deja începe să scârțâie.

Horoscop 20 iunie 2021 Rac

Poți obține câștiguri semnificative, la care nici nu visai. În plan sentimental, diferențele de opinie își pun amprenta pe relația de cuplu și curând poți primi o veste proastă.

Din fericire, vei primi susținere din partea unor persoane de la care nu te așteptai.

Horoscop 20 iunie 2021 Leu

Mișcarea lui Jupiter își provoacă neliniște. Sunt șanse mari să întâmpini probleme pe toate planurile, inclusiv la actualul loc de muncă. Asta te face să te gândești la schimbarea jobului și tensiunea acumulată poate va duce la un conflict cu superiorul.

Indicar ar fi să te distanțezi și un concediu ar putea fi soluția de care ai nevoie acum.

Horoscop 20 iunie 2021 Fecioară

Amânarea oricărui tip de călătorie îți va fi benefică, conform astrologilor. Pot apărea probleme minore de sănătate, inclusiv dureri de dinți.

Puțină relaxare nu ți-ar strica înainte de o săptămână care se anunță a fi plină.

Horoscop 20 iunie 2021 Balanță

S-ar putea să te confrunți cu probleme financiare pricinuite de o pierdere. Atenție la bunurile tale dacă plănuiești să petreci timp în afara casei. De asemenea, astăzi tinzi să fii dur în exprimare. Indicat este să-ți găsești o activitatea care să te binedispună.

Horoscop 20 iunie 2021 Scorpion

Azi poți lua decizia să cumperi o casă, dar nu este cel mai bun moment pentru a-ți pune în practică ideea. Recomandat este să nu intervii în treburile altora. Există posibilitatea să ieși puțin șifonat/ă dintr-o situație de acest gen.

Horoscop 20 iunie 2021 Săgetător

Tranziția lui Jupiter afectează profund nativii Săgetător. Te poți confrunta cu griji și suferință în dragoste. Este primordial să-ți îngrijești sănătatea, pe care ai neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscop 20 iunie 2021 Capricorn

Lucrurile decurg bine pe toate planuri. Te gândești serios să începi propria afacere, dar este recomandat să nu faci niciun pas în această direcție. Lasă asta să fie, cel puțin momentan, doar un gând.

Horoscop 20 iunie 2021 Vărsător

Relația cu părinții se poate deteriora dacă nu reușești să-ți ții părerile pentru tine. Prezența lui Jupiter te poate face să te simți obosit/ă psihic și să fii trist/ă fără niciun motiv.

Poate niște muzică bună și un spectacol de stand-up comedy te vor relaxa.

Horoscop 20 iunie 2021 Pești

În relația de dragoste se instalează amărăciunea, însă totul va intra pe făgașul normal în scurt timp. Există, de asemenea, o persoană în cercul de prieteni care te poate trăda.

Ești curios/curioasă cum va fi luna iulie pentru tine? Conform horoscopului pentru iulie 2021, urmează o perioadă a introspecțiilor pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nativii vor căuta să se cunoască mai bine și să-și dezvolte anumite laturi. Pentru unii, următoarele săptămâni aduc probleme, în vreme ce pentru alții liniște și realizări.

Descoperă ce îți rezervă astrele la începutul săptămânii viitoare. Horoscopul zilei de 21 iunie 2021 anunță că nativii din zodia Leilor au ghinion pe plan financiar în perioada care urmează, așa că sunt sfătuiți să evite o perioadă de timp orice fel de investiții sau decizii legate de zona banilor.

Ultimele știri