Căutare Live

Horoscop 20 octombrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii

Luna se află sub semnul Berbecului, anunțând mari schimbări pentru nativii tuturor zodiilor. Soarele se află sub semnul Balanței, iar luna plină oferă mai multă putere și încredere tuturor zodiilor.

Horoscop 20 octombrie 2021

Profimedia

Mulți nativi doresc să își încheie socotelile cu anumite persoane, dar trebuie să fie atenți și la obiectele și sarcinile pe care această ruptură le poate afecta. Schimbările care au loc pe cer în legătură cu soarele și luna vor aduce schimbări și în viețile nativilor.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Berbec

Luna se află în opoziție cu Mercur, în sectorul relațiilor pentru nativii din zodia Berbec. Felul tău sincer de-a fi va alunga liniștea din relația ta pentru că partenerul ar putea fi supărat din cauza unui adevăr pe care i-l spui. Astăzi nu o să te simți în largul tău nici măcar în preajma prietenilor, spun astrele.

Citește și: Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Taur

Luna se află în sectorul sănătății pentru nativii din zodia Taur. Este momentul potrivit pentru a începe o nouă dietă sau un program strașnic de exerciții sportive. Dacă vrei să scapi de tensiune și să te eliberezi de stres, e momentul să te înscrii într-o competiție sportivă.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Gemeni

Sectorul distrcției este acum vizat de poziția Lunii care se află în opoziție cu Mercur. Asumă-ți riscurile aferente dacă vrei să încerci ceva nou. E timpul să spui lucrurilor pe nume și să îți faci auzite ideile care ar putea ajuta multă lume.

Citește și: Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat explică

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Rac

Luna atrage atenția asupra sectorului familiei și e posibil să organizezi o excursie cu cei dragi ție sau poate merge în vizită la părinții tăi. E momentul să îți faci planurile de călătorie și rezervările necesare pentru următoarele câteva luni.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Leu

Sectorul comunicării este acum în atenția ta în timp ce Luna se află în opoziție cu Mercur. Astăzi simți că nu ai chef să vorbești cu nimeni și vrei să îți petreci timpul liber stând doar tu cu tine. Ești un observator tăcut și tot ce îți dorești e liniște. Asigură-te că și cei din jur au înțeles de ceea ce ai nevoie.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Fecioară

Luna atrage atenția asupra sectorului financiar, dar discuțiile despre bani te pot face să atingi subiecte și mai delicate. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe lucrurile pe care poți să le faci din bugetul pe care îl ai. Încearcă să găsești o modalitate de a-ți diminua cheltuielile.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Balanță

Astăzi te concentrezi mai mult pe dezvoltare personală și e momentul oportun să cauți noi oportunități de carieră. Te poți înscrie la un nou curs de perfecționare sau poate chiar și la un program de master.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Scorpion

Trebuie să fii mai atent la oamenii pe care îi ai în jurul tău. E posibil ca astăzi să confrunți pe cineva drag care în ultima vreme te-a dezamăgit și trebuie să îi spui că nu mai poți să păstrezi relația cu ei.

Citește și: Horoscop noiembrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt zodiile favorizate

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Săgetător

Luna care se află în opoziție cu Mercur atrage atenția asupra sectorului prieteniei. E posibil să te întâlnești cu un prieten mai vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Acum e momentul potrivit să îți faci mai mult timp pentru oamenii care chiar contează pentru tine.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Capricorn

Astăzi te gândești în detaliu despre ce schimbări e nevoie să faci în cariera ta. Trimite CV-ul tău companiilor cu care ai vrea să colaborezi și s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Vărsător

Luna, în opoziție cu Merucr, atrage atenția asupra sectorului promisiunilor pentru nativii din Vărsător. Poate astăzi îți îndeplinești o promisiune față de tine, reușind să te înscrii la un curs care va facilita una dintre pasiunile tale. Fă-ți timp să mergi la librăria cea nouă care s-a deschis sau să te plimbi puțin pentru a-ți face ordine în gânduri.

Horoscopul zilei 20 octombrie 2021 Pești

Astăzi vei avea în vedere sectorul resurselor și vei fi mult mai atent la oportunitățile care apar, încercând să profiți de ele. De asemenea, nu uita că ai niște date limită până la care trebuie să termini anumite sarcini.

Sursă: Your Tango

Horoscop 19 octombrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii... Horoscop 21 octombrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x