Căutare Live

Horoscop 2019. Cele mai norocoase zodii în dragoste și la bani: Vor avea buzunarele pline încă din ianuarie

2019 aduce previziuni dintre cele mai bune în horoscop, astfel că patru din cele 12 zodii vor avea un an de glorie, cu noroc în dragoste și la bani, iar succesul lor începe incă din luna ianuarie. Acestea sunt cele patru dintre cele mai norocoase zodii în dragoste și la bani! 

2019 aduce previziuni dintre cele mai bune în horoscop, astfel că patru din cele 12 zodii vor avea un an de glorie, cu noroc în dragoste și la bani, iar succesul lor începe incă din luna ianuarie. Acestea sunt cele patru dintre cele mai norocoase zodii în dragoste și la bani!

Horoscop 2019 - 1. Vărsător

Pare să fie anul în care persoanele născute sub acest semn zodiacal își vor împlini visurile sentimentale și vor întâlni persoana mult așteptată. După o primă parte a anului în care vor tatona terenul, din iunie lucrurile se schimbă fundamental, iar ceea ce părea o simplă aventură, devine o relație serioasă. Culmea, în toată această perioadă, nativii Vărsători vor avea parte de succes și în plan financiar. O ofertă de muncă bună îi va face să privească astfel lucrurile din punct de vedere profesional.

Horoscop 2019 - 2. Capricorn

Cel mai important lucrude care Capricornii vor avea parte este o vacanță romantică la care visează de multă vreme. Dacă până acum această călătorie nu putea fi făcută din motive financiare sau sentimentale, de această dată totul va merge perfect. Iubirea pe care ați descoperit-o la începutul anului vă va însoți în cea mai frumoasă vacanță din viața voastră.

Horoscop 2019 - 3. Rac

S-ar putea să primești bani, cadouri sau favoruri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor apropiați. Aspectele financiare reprezintă o tema importantă în anul 2018. Cheltuielile pot fi la ordinea zilei, atât pentru cele necesare ție, cât și pentru a sprijini pe cineva drag. Pe de altă parte există șanse să obții o colaborare care îți va aduce venituri destul de bune pe termen scurt. Fii cumpătat în toate!

Horoscop 2019 - 4. Pești

În 2019 debordezi de energie. Sunt zile excelente pentru a revizui tot ce îți displace în viață ta, dar și pentru a creiona planuri cu totul noi. Tendința de a vorbi prea mult este păguboasă, deoarece rișți să-ti dai cu părerea în chestiuni care te depășesc. Fii scump la vorba și nu îți divulgă intențiile. Pe de altă parte, rezervă momente pentru a te răsfață cu plimbări ușoare în aer liber sau cu o șuetă amuzantă împreună cu cei dragi.

Cad bani din cer pentru zodii! Ce anunţă horoscopul zilei de luni, 6 ianuarie... Horoscop 7-13 ianuarie. Două zodii au parte de câștiguri financiare săptămâna asta...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x