Horoscop complet pentru anul 2019, cu astrologul Mariana Cojocaru. Bani și dragoste: Cele mai norocoase zodii

2019 aduce surprize uimitoare pentru mai mulți nativi, care se pot considera aleșii astrelor în anul care tocmai a început. Horoscopul pe 2019 le aduce bani, dragoste și succes pe plan profesional. Care sunt cele mai norocoase zodii, dar și cum le merge celorlalți nativi a dezvăluit astrologul Mariana Cojocaru, la Antena 3.

2019 aduce surprize uimitoare pentru mai mulți nativi, care se pot considera aleșii astrelor în anul care tocmai a început. Horoscopul pe 2019 le aduce bani, dragoste și succes pe plan profesional. Care sunt cele mai norocoase zodii, dar și cum le merge celorlalți nativi a dezvăluit astrologul Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Horoscop complet pentru anul 2019. Berbec

Tot ce ține dorința de a face ceva nou, inedit, de a șe pune în valoare îi va ghidona către un traseu nou. E un an interesant. Când spunem bun e pentru cei ambițioși, deschiși, cu sclipiri de geniu.

Horoscop complet pentru anul 2019. Taur

Începând cu 7 martie se bucură de prezența lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opoziție cu planetele din Scorpion, să fie atenți la relațiile matrimoniale, Taurii care sunt în relații incompatibile sau care au asociere, alianțe nu tocmai statornice. Cei care au ales bine pot să se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajmă, Este un an interesant pentru cei care își doresc o nouă iubire în viața lor, relații care pot să apară, relații interesante între Taur și Vărsător.

Horoscop complet pentru anul 2019. Gemeni

Atenție la blocaje, la cumpene, la tensiunile care pot să apară, în zona financiară, comercianți care pot câștiga, alții pot pierde, la partea sentimentală în sensul în care unii pot fi mult mai atenți la raporturile de muncă, la profesiile pe care și le aleg. Dacă nu faci ceea ce îți place, nu ai decât să plângi de ceea ce ți se întâmplă.

Horoscop complet pentru anul 2019. Rac

Racul are un an complicat și doar cei foarte norocoși se pot bucura de promovări, ascensiune spectaculoasă, pot să facă în așa fel încât multe din lucrurile din care nu erau așezate să fie acum într-o ordine altfel.

Horoscop complet pentru anul 2019. Leu

Au aspecte care țin de schimbarea locului de muncă, alții trebuie să fie atenți la sămătate. Schimbările de la locul de muncă sunt importante, iar unii care își doresc să se schimbe trebuie să profite. Dacă la locul de muncă sunt tensiuni și se întâmplă lucruri care nu sunt ok, se întreabă de ce au ajuns în situația asta.

Horoscop complet pentru anul 2019. Fecioară

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

Sub amprenta celor 3 C: credință, crez și cunoaștere. Fecioara trebuie să aibă o deschidere aparte spre cunoaștere, se spune că sunt inteligente, dar nu au voie să fie critice. Să nu fie exagerat de critice. Dacă e să privim partea cu axa de destin, pot să aibă deschideri pe tovărășii, colaborări importante, pot să lărgească cercul de prieteni, pot să călătorească, e favorabil la călătorii, atenție poate fi un an cu amantlâcuri, atenție la provocări, aspecte care țin de deschidere. Luna Neagră în Capricorn, trădări.

Horoscop complet pentru anul 2019. Balanță

Este în 2019 afectată secundar în perioada eclipselor. Discutăm de un echilibru între carieră și viața de familie. Afectate pot fi Balanțele care nu și-au rezolvat problemele de sănătate, datorii, restanțe în zona financiară, credite, trebuie să fie atente la echilibrul acesta care se face între carieră și viața personală. Într-un astfel de an, pot exista Balanțe care să își găsească jumătatea, pot să discute tot felul de lucruri atât sentimental, cât și social.

Horoscop complet pentru anul 2019. Scorpion

Au la debut de an două opoziții importante. Cei care știu să fie profunzi, să nu atace, vor avea un 2019 bun, cei incisivi, care creează zâzania, care provocă nu vor avea un an bun. Cei din urmă vor fi pe o structură incompatibilă cu nativi din Săgetător. Venus în Scoropin și Jupiter în Săgetător. Din punct de vedere al sănătății trebuie să fie atenți la sănătate, dar datorită opoziției, unii pot avea probleme de sănătate.

Horoscop complet pentru anul 2019. Săgetător

Are pe astrograma generală un Jupiter care face opoziție cu Jupiter în Gemeni, trebuie să se gândească la faptul că au norocul limitat, schizotimicii nu vor crea noroc, ciclotimicii pot fi afectați, atenție la justiția terestră și la cea divină. Sunt mulți Săgetători care intră în combinații, sunt băgăreți și atunci când intră în relații sentimentale, trebuie să se gândească să nu facă rău celor din jur.

Horoscop complet pentru anul 2019. Capricorn

Există unii foarte așezați cu o structură saturniană bună, foarte înțelepți. Când vorbim de Capricon în 2019, datorită faptului că discutăm de o karmă negativă, pentru unii va fi dură, neiertătoare. Cei înțelepți, care au natură pozitivă, știu ce este adevărata credință, care au știut să se pună la adăpost, nu vor avea un an dificil, dimpotrivă. Cei superficiali, care au luat viața în derâdere sau nu au avut o carieră organizată pot avea de suferit în 2019.

Horoscop complet pentru anul 2019. Vărsător

Există două variante: unii care nu sunt foarte așezați, fideli, care nu știu ce înseamnă rafinamentul, există Vărsători care au conjucție și vor profita cu norocul divin. Unii vor fi protejați de acest noroc divin, alții vor zbura din floare în floare. Protecția pe care o vor avea prin intermediul îngerilor, a ceea ce înseamnă întreaga structură care există în biserica. Credința ne dă o aură aparte.

Horoscop complet pentru anul 2019. Pești

Sunt susținuți într-un astfel de an. În plan sentimental pot să cunoască pe cineva, pot să se gândească la tot ce ține de intuiție, de creativitate, de frumusețe, pot pune în valoare mult mai bine. Într-un astfel de an, dacă Pești se întâlesc cu peștișorul de aur să ni-l trimită la toți.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri