Horoscop 2019. Cum îi merge zodiei Berbec în 2019. Previziuni complete

Horoscop 2019 Berbec. Cum îi merge zodiei Berbec în 2019 ți ce anunță previzunile complete: dragoste, sănătate și bani.

horoscop 2019 berbec

Horoscop 2019 Berbec. Cum îi merge zodiei Berbec în 2019 ți ce anunță previzunile complete: dragoste, sănătate și bani.

Horoscop 2019 Berbec. Dragoste și relații

Dacă crezi anul 2018 a avut multe schimbări, stai să îl vezi pe 2019. Cu toate acestea, provocărie majore au fost depășite în 2018, așa că ceea ce urmează nu te va debusola prea tare.

Trebuie să înveți să culegi roadele anului care a trecut, să investești în relațiile pe care le-ai creat anterior.

În primul trimestru al anului, poți lucra la consolidarea relației de cuplu, la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoțional mai profund. În lunile februarie și martie, viața ta socială se activează, semn că poți să-ți faci prieteni noi și suda amicițiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În al doilea trimestru din 2019, vei avea abilități de comunicare și de socializare la înălțime și dispui de toate atuurile pentru a-ți forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreții și să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viața sentimentală, fiind avantajați/te, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinților în iulie sau poate niște complicații în cazul celor care au copii dintr-o altă relație anterioară.

În toamna-iarna lui 2019, adică în ultimul trimestru din 2019, va fi o perioadă propice oficializării relațiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afișarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forțe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Horoscopul 2019 la capitolul Dragoste și relații va fi unul dinamc pentru zodia Berbec, așadar, le recomandăm nativilor să se pregătească! Nici sănătatea nu vă va da bătăi de cap, astfel că va fi un an bun din multe puncte de vedere.

Horoscop 2019 Berbec. Carieră și bani

Horoscopul 2019 pentru Carieră și Bani anunță oportunități mari de câștig pentru nativi, însă și munca va fi pe măsură. În primul trimestru sunt șanse mari de a lega colaborări cu persoane importante, legături care se vor arăta foarte lucrative în următoarele două luni. Caută totuși să-ți mai potolești orgoliul întrucât poți risca să se ducă totul de râpă pentru că nu ai reușit să fii mai conciliant/ă uneori.

În al doilea trimestru al lui 2019, în vara anului, îți vei suplimenta veniturile. În plus, în prima lună de vară, se anunță o perioadă bună pentru a semna colaborări și a te ocupa de cultivarea unor relații importante.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în septembrie, atmosfera de la serviciu este una care îți permite să te afirmi și să perseverezi.

În ultimul trimestru al lui 2019, ar fi de dorit să vezi cum manageriezi colaborările profesionale, cum vă înțelegeți la bani, care sunt beneficiile și responsabilitățile fiecărora dintre voi.

sursa: astrodex.ro

Ultimele știri