Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop 2019. Zodii cu noroc în dragoste în această vară. O nouă relație pentru Balanțe

Vara lui 2019, ce tocmai a început, aduce vești foarte bune pentru trei dintre zodii. De departe, favoriții horoscopului sunt nativii din zodia Berbec în materie de amor. Lucrurile devin interesante în dormitor și pentru Scorpioni, care vor trăi experiențe inedite.  Acestea sunt zodiile cu noroc în dragoste în această vară!

Vara lui 2019, ce tocmai a început, aduce vești foarte bune pentru trei dintre zodii. De departe, favoriții horoscopului sunt nativii din zodia Berbec în materie de amor. Lucrurile devin interesante în dormitor și pentru Scorpioni, care vor trăi experiențe inedite. Acestea sunt zodiile cu noroc în dragoste în această vară!

Berbec: lucrurile devin interesante în dormitor

Tot Universul se va alinia în favoarea ta și te va ajuta să găsești o persoană care te va fascina. Totuși, încearcă să nu depui prea multe eforturi pentru a impresiona persoana greșită, deoarece o poți rata pe cea potrivită. Nu uita că partenerul perfect pentru tine va fi cel cu care vei împărtăși un nivel mare de compatibilitate. Vei atrage foarte mulți parteneri în perioada care urmează.

Scorpion: atragi foarte mulți parteneri

Venus va staționa în prima parte a procesului de retrogradare în zodia ta. Așadar, începutul acestei veri va fi doar despre iubire, dar și despre multe momente frumoase. Potrivit frumusetesisuflet.ro, vei avea parte de un final de vară destul de zbuciumat, plin de sentimente contradictorii și de confuzie. Totuși, vei dori și vei fi dorită, ceea ce îți va aduce o foarte mare satisfacție. Emani o putere de atracție pe care mulți parteneri o vor remarca. Așadar, să nu fii surprinsă dacă vei ieși mai des la întâlniri sau dacă vei avea foarte mulți parteneri.

Balanță: vei începe o nouă relație

Planeta iubirii se va muta în semnul tău. Această mișcare a planetei iubirii îți poate schimba complet viața și îți poate aduce dragostea vieții tale. Îți vei petrece toată vara într-o atmosferă romantică cu jumătatea ta. Ești încrezătoare în propriile forțe, iar carisma și eleganța te vor ajuta să atragi exact persoana de care ai nevoie în acest moment.

Sursa: frumusetesisuflet.ro

Recomandari