Căutare Live

Horoscop 2020: Cea mai norocoasă zodie de anul viitor

Anul 2020 va fi un an în care toate semnele zodiacale vor putea profita de un nou început, atât în viața personală, cât și în domeniul financiar.

Potrivit horoscopului anual, unii dintre noi se vor concentra pe distracție, în timp ce alții își vor folosi încrederea pentru a iniția proiecte personale mai extinse.

Anul 2020 va fi unul foarte important, deoarece marchează începutul unei noi ere. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani, care va influența în principal semnele de apă: Rac, Scorpion și Pești, considerate astfel cele mai norocoase zodii din anul 2020. De asemenea, anul acesta promite experiențe complet noi în viaţa profesională.

Horoscop 2020 – Rac

Anul viitor, pentru nativii din zodia Rac gândurile s-ar putea concentra în jurul educației, locurilor străine sau a călătoriilor. Un profesor sau un ghid îți poate deschide ușile minții, iar tu, poți fi consilierul, mentorul, ghidul celorlalți. Îți va fi mai ușor să gândești departe, să obții o imagine de ansamblu intelectuală. Creativitatea și inovația vor fi caracteristici în lumea ta profesională, iar o oportunitate neobișnuită pentru călătorii îndepărtate poate apărea pe neaşteptate.

La capitolul bani ar trebui ca 2020 să fie un an excepţional pentru tine. Pentru a avea succes, trebuie trebuie să muncești din greu. Cu multă muncă și perseverență, vei elimina toate obstacolele din calea prosperității.

Anul 2020 este un moment bun, dar nu etraordinar, pentru a începe o afacere. Cu toate acestea, dacă depui mai mult efort, rezultatele vor fi excelente și vei avea realizări deosebite.

Ești o persoană emoțională, timidă și sensibilă. Sentimentele tale sunt ușor de rănit și deseori exagerezi emoțional deoarece ești influențat de stările de spirit și emoțiile altor oameni.

Horoscop 2020 - Scorpion

Anul 2020 este un an important de creștere pentru Scorpioni, iar o mare parte din ceea ce culegi din recompense provin din eforturile depuse în trecut.

La începutul anului, cele mai puternice schimbări care îți afectează călătoria către viitor se regăsesc în domeniul profesional.

Cariera ta a avut un impuls în ultimul an, iar în 2020 va fi la fel până pe la jumătatea anului, când se vei vedea ca și cum un nor se risipește și vei fi liber să te exprimi profesional. Acest lucru poate duce la o promovare, un pas mai mare, evaluări bune, o productivitate mai mare.

Dacă ești singur, vei încheia anul tot așa. Dacă ai o relație, vei avea aceeași relație și la sfârșitul anului. Este un moment al uniunii și ceea ce este împreună, rămâne împreună. Ceea ce este separat, va rămâne separat. Securitatea și confortul în toate relațiile personale sunt un beneficiu de care să te bucuri în acest an.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Sănătatea va fi destul de bună în acest an, singura excepție fiind aceea că poate ai tendința de a uita sau de a pierde lucruri. Pentru că ești secretos, apar adesea neînțelegeri. Cel mai bine este dacă împărtășești ceea ce vrei și să fii mai degrabă deschis.

Datorită intensității și pătrunderii voastre dincolo de fapte și de cuvinte, oamenii reacționează puternic în prezența ta. Pe măsură ce le evidențiezi însă punctele slabe, se depărtează și te izolează. Pentru tine atacul este cea mai bună apărare. Nu îți plac jumătățile de măsură, la tine este totul sau nimic. Oamenii te iubesc sau te urăsc. Îi afectezi profund și le schimbi dramatic viața.

Horoscop 2020 - Pești

În prima jumătate a anului 2020, te vei izola de oamenii apropiați. Devii retras, nu vei mai dori să întâlnești oameni noi și anulezi orice eveniment social. Pur și simplu nu vei avea chef.

Această perioadă va dura până în iunie 2020, când viața ta se va schimba radical, când vei obține recunoașterea profesională și îți vei aminti că există și viață privată, așa că vei permite iubirii să reintre în viața voastră.

Dacă ești căsătorit, lucrurile vor rămâne așa cum sunt. Dacă ești singur, vei continua să rămâi așa dintr-un soi de teamă față de relații. Anul 2020 este un an mai mult despre tine decât despre relațiile intime. Nu îți vei descoperi sufletul pereche decât dacă ai deja unul.

Te miști încet și cu o anumită detașare, constantă, în anul 2020, deciziile romantice se vor combina cu visele și cu pragmatismul. Când te-ai decis care sunt obiectivele tale, vei fi atent să incluzi doar acele lucruri pe care știi că poți să le obții.

Citeşte şi: Capricornii, un magnet pentru bani! Potrivit unui clasament Forbes nativii capricorn sunt cei mai bine clasați

Citeşte şi: Ziua în care te-ai născut spune totul despre tine! O să îți placă ce afli despre tine

Sursă: huff.ro

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri