Căutare Live

Horoscop 2020. Previziunile făcute de Mihai Voropchievici pentru noul an: "Probleme financiare și multă muncă!"

Horoscop 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a realizat o serie de previziuni astrale pentru anul 2020. Se anunță un an greu și tensionat, însă roadele muncii se vor vedea într-un final, în ultimele luni ale lui 2020.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului.

Recompensele le primim din a doua jumătate a anului”, a spus Voropchievici la Antena 3.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, 2020 este un an în care guvernele trebuie să ia niște hotărâri destul de drastice și nemulțumitoare pentru popor.

„Aceste hotărâri nu pot fi atacate. E an de „taci și înghite”. Ceea ce la început ți se pare dur are efecte benefice.

Patru înseamnă stabilitate, dar sunt patru puncte cardinale și poți obține beneficii ca la jocul de poker, dacă gândești cum să câștigi.

Un an 4 în afară de stabilitate câștigată cu sudoare e an de multă muncă și restricții”, a mai spus cunoscutul numerolog.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2020. Sobolanul de Metal, o perioada a începuturilor noi... Horoscopul anului 2020 cu astrologul Cristina Demetrescu. Zodiile de foc sunt puse la încercare...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri