Căutare Live

Horoscop 2020. Previziunile făcute de Mihai Voropchievici pentru noul an: "Probleme financiare și multă muncă!"

Horoscop 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a realizat o serie de previziuni astrale pentru anul 2020. Se anunță un an greu și tensionat, însă roadele muncii se vor vedea într-un final, în ultimele luni ale lui 2020.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului.

Recompensele le primim din a doua jumătate a anului”, a spus Voropchievici la Antena 3.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, 2020 este un an în care guvernele trebuie să ia niște hotărâri destul de drastice și nemulțumitoare pentru popor.

„Aceste hotărâri nu pot fi atacate. E an de „taci și înghite”. Ceea ce la început ți se pare dur are efecte benefice.

Patru înseamnă stabilitate, dar sunt patru puncte cardinale și poți obține beneficii ca la jocul de poker, dacă gândești cum să câștigi.

Un an 4 în afară de stabilitate câștigată cu sudoare e an de multă muncă și restricții”, a mai spus cunoscutul numerolog.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri