Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Cu Soarele în Vărsător, zodiile ajung să facă mari compromisuri în dragoste. Probleme pentru Rac

Astrologul Remus Ionescu prezintă horoscopul următoarei perioade, în zodiile sunt influențate major de prezența Soarelui în Vărsător. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 22 ianuarie.

Berbec

Animație în sfera profesională: oferta de muncă, invitație la interviu de angajare, o ședința pe nepusă masă. Va gândiți poate să treceți la un alt nivel și va înscrieți la un concurs, trimiteți portofoliul unei persoane cu influență, începeți demersuri pentru deschiderea unei firme.

Taur

Pentru că tot este anul unor călătorii importante, poate că va atrage o oferta sau va inspiră poze, comentarii, impresii ale altora și faceți și voi rezervare, achitați un avans. Sau poate va hotărâți să faceți o investiție financiară și de timp și va înscrieți la un curs, specializare.

Gemeni

Cheltuieli, rate, facturi, puneți lucrurile în ordine în relația cu furnizorii, scăpați de niște griji. Poate că va impresionează situația prin care trece un apropiat și îi oferiți un ajutor, împrumut. Pregătiți poate o escapadă turistică de sfârșit de săptămâna, va asigurați locurile la hotel, cabană.

Rac

Ar fi momentul potrivit pentru o discuție în doi dacă simțiți că ceva este neclar. Sau poate că aveți niște planuri pe termen mai lung despre care discutați cu partenerul de viață, vorbiți despre bani pe care să îi economisiți pentru concediu sau pentru ocazii deosebite.

Leu

Veți primi ajutoarele de care aveți nevoie pentru o activitate complexă, un proiect solicitant. Ori poate că aveți o mulțime de solicitări sau de contracte pentru perioada următoare și veți avea nevoie de un număr suplimentar de angajați și apelați la o agenție.

Fecioara

Excelență stare generală: se leagă idei, vorbe, acțiuni, rezultate. Se fac pași serioși spre o relație sentimentală, pare să fie pentru amândoi un vis împlinit. Poate că abia acum se face lumina și începeți să descoperiți sensuri ale unor lucruri despre care ați aflat cine știe când.

Balanță

Va propuneți să lăsăți deoparte toate grijile și să le acordăți timp și atenție celor dragi, poate dați o fugă pe la părinți în aceste zile. Nimic nu vi se pare prea mult pentru bucuria celor mici: poate că amenajati un spațiu dedicat lor, ajungeți cu ei în parc, într-un loc de distracție.

Scorpion

Poate că va aplecați cu atenție asupra unor pagini pe care le-ați parcurs în mod superficial acum câteva zile și aveți o revelație: descoperiți amănunte, sensuri. Dați o raită pe la magazine, consultați oferte online: se pare că aveți în plan investiții în locuința.

Săgetător

Ceva bun trebuie să se întâmple în sfera financiară: vi se face o plata, cheltuiți mai puțîn decât va așteptați pentru lucruri de valoare, vi se acordă un credit, obțineți extensia unui termen de plata. Rămâne valabilă atenționarea legată de silueta, restricții, dietă, cantități.

Capricorn

Surpriză plăcută: un cadou, un semn de afecțiune sau unul de apreciere, invitație la pranza. Primiți poate acel răspuns pe care îl așteptați de câteva zile, stabiliți dată întâlnirii pentru negocierea finală dacă nu chiar astăzi bateți palmă și semnați contractul.

Vărsător

Sunteți genul realist și controlat, chiar dacă nu oricine poate să observe acest lucru. Bun echilibru personal, calm, introspecție și este posibil să descoperiți obieciuri sau automatisme care lucrează împotriva voastră, greșeală din abordarea unei situații sau a unei persoane.

Pești

Interes pentru fonduri pe care le-ați putea obține în condiții convenabile , subvenții sau alte facilități fiscale sau financiare. Oricum, aveți de câștigat mai mult decât sufletește din compania prietenilor sau a colaboratorilor, a colegilor de breaslă