Horoscop 23 aprilie 2020. Luna nouă în Taur aduce schimbări mari pentru toate zodiile. Care sunt cele mai afectate

În noaptea de 22 spre 23 aprilie 2020 avem Lună Nouă de aprilie care are loc în zodia Taur, fiind singura Lună Nouă în Taur a acestui an. Luna Nouă este în conjuncție cu Uranus, planeta libertății și eliberării, aflată în Taur până în 2026.

Horoscop 23 aprilie 2020. Luna nouă în Taur aduce schimbări mari pentru toate zodiile. Care sunt cele mai afectate

Horoscop 23 aprilie 2020, Berbec

Cheltuielile pe care intenționezi să le faci vor atrage oprobiul celor apropiați. Restricțiile financiare evidente din această perioadă se pare că le ignori sau nu le înțelegi. Ascultă la sfaturile și îndemnurile celorlalți și cheltuiește strictul necesar. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat va încerca să profite de pe urma agoniselilor tale materiale, cerându-ți fie bani, fie bunuri cu titlul de împrumut. Pe acesta nu-l asculta. În plan financiar se deschide un culoar nou de câștig de mare anvergură, însă și foarte instabil.

Cele mai puternice zodii din 2020. Dacă ești Berbec și ți se pare că ai avut un început de an prost, pregătește-te pentru ce urmează!

Horoscop 23 aprilie 2020, Taur

O zi tensionată sufletește, pentru că tendința de a te raporta la alții, de a privi numai în ograda lor este mare și irezistibilă. Se pare că nemulțumirile tale pornesc de la situația din segmentul profesional, în speță de la situația veniturilor obținute, sau de la faptul că unii și-au format o părere nepotrivită despre tine și despre faptele tale. Totuși, gândește-te bine cum de s-a ajuns la această stare a lucrurilor și caută soluții de îmbunătățire. Odihnește-te și ai încredere în tine! Este vremea să-ți reformulezi toate planurile personale și profesionale, plus propria ta ființă.

Horoscop 23 aprilie 2020, Gemeni

Ar fi bine să te odihnești și să te ocupi numai de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și pe cele ale sistemulu uro-genital, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu alții sau să te implici în treburi diverse. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, întrucât sunt șanse de a se produce erori de diagnostic și tratament. Și la locul de muncă fii prudent, deoarece există conflicte mocnite. Sunt momente deosebite pentru a-ți reformula întreaga filozofie de viață și de a privi obiectiv la tot ce este în jurul tău.

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Horoscop 23 aprilie 2020, Rac

Revin în atenție relațiile cu prietenii și proiectele comune cu aceștia. Este posibil ca datorită unor informații aflate pe căi mai puțin obișnuite, fie să renunți la cele existente în care ești implicat, fie să te orientezi spre altele noi. Vorbele și gesturile unora, în care până nu demult aveai încredere, te pot necăji profund. Traversăm o perioadă care evidențiază tensiuni și nemulțumiri majore între semeni. Păstrează echidistanța față de toată lumea. Se deschid alte forme de colaborare cu ceilalți, astfel că vei primi oferte de implicare în proiecte inedite, de mare anvergură.

Horoscop 23 aprilie 2020, Leu

Când te căsătorești? Nu vrei să-ți găsești și tu pe cineva? Nu, mulțumesc! Sunt greu de controlat și nu suportă să dea explicații. Patru zodii cărora le stă cel mai bine singure

Citește și
gabriela cristea imbracata in mov
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
colaj de fotografii cu anamaria prodan
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Mai multe articole

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Se recomandă prudență, întrucât imaginea ta publică, poziția din cadrul unui grup de lucru se pot deteriora pe neașteptate. Primești susținerea prietenilor și a unor persoane din mediul profesional, însă tot tu trebuie să decizi în final. Se deschide o etapă profesională neobișnuită, care te va duce spre cu totul alte coordonate profesionale, pe care acum nu ai cum să le întrezărești. Ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem!

Horoscop 23 aprilie 2020, Fecioara

Ești tentat să iei decizii majore în ceea ce privește pregătirea ta profesională, modul în care te raportezi la evenimentele vieții și mai ales la poziția ta din mediul socio-profesional. Se deschide o etapă de viață și activitate, în care vei avea acces la informații deosebite, inedite, informații necesare atât în viața personală, cât și cea profesională. Chiar dacă unii te provoacă la discuții aprinse, fii înțelegător cu aceștia și gândește-te că fiecare are problemele lui și reacționează ca atare. Mare deschidere spre rafinarea mentală și sufletească, plus relații noi cu străinătatea.

Horoscop 23 aprilie 2020, Balanta

Se conturează cheltuieli majore pentru alții. Pe de o parte, probabil că ai de achitat facturi sau taxe restante, însă pe de altă parte, cineva din străinătate sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoana iubită, partenerul de viață sau colaboratorii datorită banilor și investițiilor. Pune-ți banii și bunurile la adăpost și nu te lăsa șantajat emoțional de către nimeni. Dincolo de aparențe, fiecare are interesele lui. Se deschide o nouă etapă de câștig de la și prin alții, etapă foarte suprinzătoare și instabilă.

Zodiile care n-ar trebui niciodată să stea în aceeași casă! Cine lasă dezastru în urmă și cine este zgârcitul zodiacului?

Horoscop 23 aprilie 2020, Scorpion

Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent și nu escalada conflictele gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante este posibil să acorzi prea puțină atenție și prea puține eforturi înadoririlor matrimoniale sau celor profesionale. Mărul discordiei este reprezentat și de banii și bunurile comune. Schimbări parteneriale definitive. Poate intra în discuție separarea, divorțul, dar și logodna, căsătoria după caz.

Horoscop 23 aprilie 2020, Sagetator

Berbecilor le plac lucrurile fixe, fecioarele iubesc învățământul, iar săgetătorii sunt atrași de putere. Astrele îți spun ce să faci în viață

Multă activitate se conturează astăzi fie că ești la serviciu, fie că ești acasă. Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să muncești continuu. Pe de altă parte dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și pecele ale sistemuui uro-genital. Printre rânduri este bine să-ți reorganizezi programul cotidian astfel încât să ai timp suficient și pentru odihnă. Se deschide o etapă nouă, atât în privința muncii, cât și în privința sănătății.

Horoscop 23 aprilie 2020, Capricorn

Creativitatea este accentuată, astfel că bine ar fi să-ți notezi ideile de astăzi și chiar să-i antrenezi și pe cei dragi în planurile tale. Cu toate că persoana iubită te poate necăji prin pretențiile pe care le are față de tine, este bine să ții cont de spusele sale și, în limita disponibilităților tale sufletești, să îmbunătățești lucrurile. Posibil ca de la aspectele referitoare la sănătate sau de la treburile tale profesionale să apară certuri în toată regula. Se prefigurează un nou capitol amoros, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii.

Horoscop 23 aprilie 2020, Varsator

Este momentul să lămurești chestiuni familiale cu membrii familiei, dar și cu tine însuți. Poate fi vorba despre moșteniri sau despre concepții, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic și care acum se dovedesc total perimate. Tu ești artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezita să rezolvi lucrurile așa cum crezi tu de cuviință. Evită discuțiile aprinse, criticile sau căutarea unor vinovați! Se deschide un nou capitol domestic și familial.

Topul celor mai răi soți din horoscop! Ferește-te de aceste zodii dacă vrei să ai o căsnicie liniștită

Horoscop 23 aprilie 2020, Pesti

Se întrezăresc discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și vorbele, pentru că sunt șanse mari de a se destrăma relații și situații bune. Cumva ești mânat de la spate, de o mână nevăzută, care te îndeamnă să spui sau să faci lucruri negândite, mirându-te la rândul tău cum de ești capabil de așa ceva. Evită luarea deciziilor, planificarea călătoriilor și studiilor! Mici deplasări pe distanțe scurte. Este vremea marilor schimbări, fie că este vorba despre mentalitatea ta, fie despre legăturile cu cei apropiați.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri