Antena Căutare

Horoscop 23 decembrie 2019. Săptămâna începe cu schimbări majore pentru unele zodii

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2019, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată.

Horoscop 23 decembrie 2019. Săptămâna începe cu schimbări majore pentru unele zodii
Horoscop 23 decembrie 2019 pentru toate zodiile | https://pixabay.com/

Citește horoscopul zilei de 23 decembrie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Berbec

Debutul săptămânii îți aduce în atenție faptul că trebuie să te ocupi de bugetul cheltuielilor de sărbători. Prioritara este achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Evită planurile de investiții și cheltuielile nefondate. Ai fi tentat să urmezi sfaturile prietenilor vizavi de creșterea veniturilor tale, însă nu se recomanda. Fii prudent la toate tipurile de relații, deoarece există un mare risc de a te îndepărta de persoanele care chiar îți sunt alături necondiționat.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Taur

Este o zi în care ești foarte solicitat atât de către partenerul de viață, cât și de către colaboratori sau parteneri de afaceri. Totuși, sunt momente favorabile pentru a rezolvă detalii esențiale ale muncii pe care o desfăsori în comun cu ceialalti, pe linie profesională. Chiar dacă există divergente de opinie sau de mod de acțiune, ai încredere că până la urmă lucrurile vor ieși așa cum îți dorești tu. Dar, ține cont și de părerile și nevoile celorlalți.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Gemeni

Multă forfotă la serviciu. Cu toate că lumea se pregătește de vacanță de sezon, tu se pare că vei fi nevoit să-ți continui activitatea profesională. Colegii sunt deja plecați, însă șefii îți sunt în preajmă. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea fii pregătit să răspunzi corect și la obiect. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburile prioritare. Sănătatea este deficitara, în special pe segmentele aparatului renal. Evită consultațiile și analizele medicale!

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Rac

Se întrezăresc discuții aprinse cu persoană iubită și cu copiii. Temele pot fi diverse: de la banii și bunurile administrate în comun, până la organizarea petrecerilor de sărbători. În acest sens, tu ai anumite planuri, însă cei dragi au altele. Fii deschis și acceptă și propunerile celorlalți. Participă activ la acțiunile comune și evită discursurile critice. După-amiază, acordă momente pentru un hobby sau pentru a colindă magazinele în scopul achiziționării cadourilor.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Leu

Treburile gospodărești îți sunt susținute din plin. Pe lângă curățenii generale și reparații curente ai avea succes și la amenajarea casei pentru sărbători și la cumpărăturile ncesare. Totuși, fii prudent la cheltuieli și orientează-te doar spre strictul necesar. Pe de altă parte, discuțiile cu membrii familiei vizavi de petrecerea sărbătorilor de iarnă vor fi frecvențe și mulțumitoare pentru toată lumea. Introdu în planurile tale casnice și relaționarea cu prietenii apropiați.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Fecioară

Sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie pentru a-ți rezolvă treburile personale, fie pentru a ajută o rudă sau un prieten. Ar fi bine să ai în vedere și treburile de la serviciu, întrucât mai beneficiezi de susținere astrala pe sectorul muncii zilnice. De asemenea, o discuție cu un coleg îți poate aduce lămuriri importante vizavi de mersul lucrurilor la serviciu în anul următor. Evită să-ți divulgi planurile de viitor.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Balanță

Începutul săptămânii îți aduce poftă de cheltuieli, însă după ce mai întâi îți verifici bugetul disponibil. Cu toate că este nevoie să faci și cumpărături necesare traiului zilnic îți poți permite și ceva cadouri, atât pentru ține, cât și pentru cei dragi. Evită eforturile și discuțiile ample, deoarece energia vitală este la un nivel scăzut. După-amiază, răsfață-ți simțurile cu o mâncare preferata și cu o suetă cu cineva de încredere.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Scorpion

Capriciile pe care la manifești astăzi îți pot creă neplăceri în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine să te ocupi doar de sufletul și trupul tău și să-i lași în pace pe cei dragi. Mergi la un salon de înfrumusețare, la un masaj sau vizitează un magazin de unde îți pot achiziționa obiecte vestimentare sau bijuterii. Este o perioadă delicată în relațiile sentimentale și de aici și stările tale de spirit sunt fluctuante. Ține-ți firea și bucură-te de tot ce te inconjoară.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Săgetător

Este o zi potrivită meditației și introspecției. Eforturile fizice și mentale ar trebui evitate, deoarece atât sufletul cât și trupul au nevoie de odihnă, somn și o alimentație ușoară. Sunt posibile neplăceri în relațiile cu ceilalți, de aceea folosește-ți în permanență diplomația și farmecul pentru a dizolvă orice conflict cât de mărunt. După-amiază ți-ar prinde bine o vizită într-un loc sfânt și o discuție de taină cu cineva drag.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Capricorn

Relațiile cu prietenii se pot modifică, datorită banilor, dar și divergențelor de opinii vizavi de orice temă a vieții. Tot ce ține de anturajul apropiat, mai ales dacă este implicată și latură amoroasă se află într-un con de umbră greu de deslușit sau de înțeles. Ar fi bine să nu pui bază pe sprijinul altora și să fii mai selectiv în alegerea prietenilor sau protectorilor. A două parte a zilei este favorabilă alcătuirii planurilor de sărbători, alături de cei dragi.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Vărsător

Începutul săptămânii te va pune în lumina reflectoarelor vieții cotidiene. Domeniul profesional este temă zilei, în special relațiile cu șefii și întâlnirile socio-profesionale. Este posibil să vina vești interesante legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Pe de o parte, activitatea de la serviciu se reduce pentru că vine vacanță de iarnă, însă pe de altă parte situația economică a firmei sau societății în care lucrezi este deficitara. Fii prudent și evită provocările.

Horoscop 23 decembrie 2019 pentru Zodia Pești

Veștile din și despre străinătate sunt contradictorii. Dacă este vorba despre călătorii de agrement, cu ocazia sărbătorilor de sezon, ai răbdare, deoarece peste câteva zile lucrurile se aranjează. Insă, dacă este vorba despre călătorii în interes de serviciu sau pentru studii ar fi bine să le verifici pe îndelete și să le refuzi în cazul în care constați nereguli. Pe de altă parte, ți-ar prinde bine o discuție despre propria ta dezvoltare personală și profesională cu un specialist.

Sursa horoscop: www.astrocafe.ro

Zodia care nu înșală niciodată! Este partenerul perfect pentru o relație ca-n filme... HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii încep o viață nouă, Scorpionii sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x