Antena Căutare

Horoscop 28 august 2021. Informațiile momentul pentru zodii

Sâmbătă, 28 august 2021, va fi o specială pentru mai multe zodii din horoscop. Spre finalul zilei, mai mulți nativi vor avea tendința de a se retrage și a petrece timp singuri. Află de pe a1.ro ce ți-au rezervat astrele pentru azi.

doua inimioare pe o plansă albastră cu o hartă a celor 12 zodii din horoscop
Sâmbătă, 28 august 2021, va fi o specială pentru mai multe zodii din horoscop. Spre finalul zilei, mai mulți nativi vor avea tendința de a se retrage și a petrece timp singuri | Shutterstock.com

Weekend-ul începe furtunos pentru mai multe zodii. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

Citește și: Horoscop 29 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii

Horoscop 28 august 2021 Berbec

Este un moment bun pentru a vorbi despre lucrurile care te împovărează. Indicat este să discuți cu partenerul tău despre problemele care ți se par importante și să îți învingi timiditatea.

Horoscop 28 august 2021 Taur

Ai impresia că ești urmărit/ă, dar nu și apreciat/ă pentru tot efortul pe care îl depui. Totuși, azi ești pregătit/ă să faci un pas important fără să pui prea multe întrebări.

Horoscop 28 august 2021 Gemeni

Ai putea primi o invitație care să-ți bucure inima. Și chiar dacă adevărul este că nu vrei cu adevărat să ieși, această propunere te va umple de curiozitate. Ți se poate cere să participi la o recepție sau unul dintre prieteni dorește să fii martor la nunta lor.

Horoscop 28 august 2021 Rac

Vei dori să cunoști oameni diferiți. Instinctiv, ești atras de unele lucruri pe care nu le cunoști, cum ar fi teatre sau baruri la modă. Este, de asemenea, posibil să întâlnești niște oameni interesanți care te vor ajuta să-ți sporești creativitatea.

Horoscop 28 august 2021 Leu

Preferi să menții relația stabilă și liniștită, însă evenimentele de astăzi nu te vor ajuta. Indicat este să menții un ton neutru și să nu te aventurezi în explicații care te pot ”înfunda” mai tare.

Horoscop 28 august 2021 Fecioară

În acest moment ești foarte îngrijorat de anumite aspecte legate de viața sentimentală. Asta te va face vulnerabil/ă, așa că indicat este să te ferești de cei care ar putea profita de pe urma sensibilității tale.

Horoscop 28 august 2021 Balanță

Îți place să te joci cu focul și chiar dacă tu crezi că este interesant, persoana iubită nu va fi mulțumită de atitudinea ta. Dacă nu vrei să se îndepărteze, poate ar trebui să-ți reconsideri comportamentul.

Horoscop 28 august 2021 Scorpion

Pe tot parcursul de azi vei avea ocazia perfectă de a te face cunoscut șefului. Vei avea idei strălucite și ambiții demne de un om de afaceri. Nu trebuie să neglijezi niciun detaliu, astfel încât toate oportunitățile să fie de partea ta.

Horoscop 28 august 2021 Săgetător

Când vine vorba de sentimentalisme, există anumite concesii pe care nu ești încă gata să le faci. Ai nevoie de spațiu, libertate, oricât de mare ar fi dragostea pe care o nutrești pentru persoana iubită.

Horoscop 28 august 2021 Capricorn

Azi ești hotărât/ă să-ți faci toate capriciile, lucru care te va face să te simți eliberat/ă. Ar trebui să profiți de ocazie pentru a descoperi fețele nebănuite ale personalității tale.

Horoscop 28 august 2021 Vărsător

Din punct de vedere sentimental, azi ești deosebit de sensibil/ă. Dacă ai o relație, ai putea căuta excesiv atenția partenerului. Și, dacă nu răspunde imediat la dorințele tale, indicat este să porți o discuție cu persoana iubită.

Horoscop 28 august 2021 Pești

Uneori îți este foarte greu să te înțelegi și asta te face să simți inconfortabil, stare pe care o transmiți celor din jur. Nici în relația de cuplu nu ești sigur/ă ce vrei, așa că vei observa schimbări din partea persoanei iubite.

Horoscop 24 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii... Horoscop 25 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x