Antena Căutare

Horoscop 31 mai. Pregătiți-vă sufletește! Două dintre zodii trăiesc cea mai mare DEZAMĂGIRE DIN AN!

Horoscop 26 mai Berbec

Gândurile și atenția îți vor fi atrase de felul în care se cheltuiesc banii în familie de ceva vreme. Pe lângă faptul că poți achita facturi, taxe sau datorii restanțe vei avea ocazii bune de a dezbate cu membrii familiei, cu partenerul de viață, cu neamurile, bugetul pentru următoarele săptămâni. Vor intră în discuție și planurile de investiții sau moștenirile. Ai idei financiare bune chiar și pentru parteneriatele profesionale.

Horoscop 26 mai Taur

Relațiile parteneriale te provoacă mult la sfârșitul acestei săptămâni. Din când în când este nevoie să privești atent la ceilalți, pentru că ei sunt fațete ale tale. Posibil că unele să-ți displacă total, dar ai multe șanse de a le îmbunătăți. Fii un bun colaborator sau partener de viață și acceptă-ți pe ceilalți așa cum sunt. Astfel vei primi respectul, admirația și tot sprijinul din partea celorlalți.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop 26 mai Gemeni

Chiar dacă este weekend vei fi tentat să-ți continui activitatea profesională sau să te afunzi în treburile cotidiene ale casei. Alege doar prioritățile și apoi profită de liniștea și relaxarea perioadei. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât bine ai face dacă te-ai îngriji ceva mai mult. Pe de altă parte plănuiește analize sau consultații cu diverși specialiști în sănătate, pentru că ai șanse să întâlnești persoane deosebite.

Horoscop 26 mai Rac

Te poți bucură de compania persoanei iubite sau a copiilor. Activitățile recreative comune, planurile de vacanță, discutarea evenimentelor din ultimele zile vor aduce relaxare, confort mental și sufletesc, chiar și sfaturi utile pentru fiecare. Posibil să apăra și niscai neînțelegeri pe teme financiare sau gelozii vizavi alte persoane din anturajul comun. Fii prudent și evită contradicțiile și escaladarea conflictelor.

Horoscop 26 mai Leu

Zilele acestui sfârșit de săptămâna este potrivit activităților domestice, alcătuirii planurilor de îmbunătățire a spațiului de locuit și dialogului cu membrii familiei. Chiar dacă primești multe provocări din partea celorlalți, chiar dacă ai multe treburi restanțe la serviciu, ar fi bine să te detașezi de toate acestea și pur sisimplu să stai acasă și să faci numai ce-ți place. Cei dragi te sprijină necondiționat.

Horoscop 26 mai Fecioară

O călătorie scurtă în vizită la cineva drag sau în natură, participarea la cursuri scurte și dialogurile cu diverse persoane reprezintă propunerile astrelor pentru ține în aceste zile de weekend. Pentru că forfotă mentală este mare și dificil de controlat ar fi bine să-ți dozezi discuțiile și să vorbești strictul necesar. Unii vor încerca să te provoace, aducând în discuție acțiuni comune vechi.

Horoscop 26 mai Balanța

Se pare că îți vor crește veniturile din activitatea profesională sau vei primi cadouri și favoruri din partea celor dragi. Bine ar fi să dramuiesti fiecare cheltuiala și să eviți extravaganțele. Pe de altă parte, gândește-te la modificarea stilului de viață, însă pornind de la modificarea sistemului de valori morale și personale. Membrii familiei te pot sfătui foarte bine în acest sens. Odihnește-te și buucra-te de tot ce te înconjoară.

Horoscop 26 mai Scorpion

Weekendul îți aduce dorință de schimbare pe toate planurile vieții. Însă, deocamdată ești și impulsiv și ignorant în anumite privințe. Rezervă-ți momente de liniște și singurătate și gândește-te numai la interesele tale. Mentalitatea ți se schimbă încet, dar sigur, felul în care relationezi cu ceilalți se schimbă și el, astfel că este dificil să păstrezi un echilibru între sufletul tău și mediul înconjurător, dar se poate. Te desparți de trecut, dar asta nu e neapărat un lucru rău! Îmbrățișează schimbarea!

Horoscop 26 mai Săgetător

Finalul acestei săptămâni este potrivit odihnei, detașării de cotidian și trasării unor planuri noi de viitor. Posibil să se evidențieze unele afecțiuni ale sistemului uro-genital, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De evitat, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, deoarece rezultatele pot fi eronate. De mare folos îți sunt dialogurile de taină cu membrii familiei. Dar ascultă mai mult și vorbește strictul necesar.

Horoscop 26 mai Capricorn

Te poți bucură de compania prietenilor și de sfaturile lor la finalul acestei săptămâni. Controlează-ți tendința de a ripostă la orice vine din partea celorlalți sau de a provocă pe oricine întâlnești în cale. Tolerantă, răbdarea, acceptarea celorlalți așa cum sunt, fără să emiți judecăți pripite, pe de o parte îți conservă sănătatea, iar pe de altă parte te ajută să păstrezi în continuare relații bune cu prietenii vechi.

Horoscop 26 mai Vărsător

În zilele acestui weekend este posibil să fii invitat la reuniuni cu multă lume, fie în domeniul profesional, fie acasă, printre rude și membrii familiei. Pentru că tonusul tău lasă de dorit ar fi bine să accepți aceste invitații numai după o analiză atentă a situației. Oricum, undeva tot va trebui să ieși, să-ți îmbunătățești starea de spirit, iar compania altora chiar îți face bine. Bucură-te de relațiile cu ceilalți.

Horoscop 26 mai Pești

Minunate ocazii se vor ivi la sfârșitul acestei săptămâni de a dialoga cu prietenii dragi din străinătate, de a planifica o călătorie sau de a participă la cursuri scurte. Informațiile pe care le vei află îți vor fi de mare ajutor și îți vor rafina sufletul și mentalul. Posibil să cunoști persoane noi, erudițe, care vor contribui la remodelarea filozofiei tale de viață. Ia aminte la tot ce se discută în preajmă ta.

Care sunt cele mai nebune fantezii ale acestor 6 ZODII. Vei rămâne surprins să vezi care este a nativilor TAUR... Nimic mai POTRIVIT pe lume! Acestea sunt cele DOUĂ ZODII cu iubiri predestinate. Dragostea lor este scrisă în stele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x