Antena Căutare

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme de sănătate pentru o zodie și schimbări importante pentru altele

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. În această săptămână, nativii unei zodii pot întâmpina probleme de sănătate, iar altele pot avea parte de schimbări importante și benefice.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. În această săptămână, nativii unei zodii pot întâmpina probleme de sănătate, iar altele pot avea parte de schimbări importante și benefice.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 4 - 10 februarie.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Berbec

O săptămână foarte bună, planuri mari și îndrăznețe încă de luni. Trebuie să fie atenți la resursele materiale, dar sunt din nou în forță miercuri și joi. Să fie abordabili și receptivi la sfat.

Articolul continuă după reclamă

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Taur

Pot lua niște decizii foarte mari legate de carieră, dar și de tot ce înseamnă realizare. Poate unii dintre ei doar se poziționează acum. Pot avea parte de luni de schimbări majore, toată săptămâna schimbările sunt benefice, pot să pună la punct o nouă direcție în viață loc. Atenție la sănătate vineri, sâmbătă și duminică.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Gemeni

Au o Lună Nouă care vizează o nouă deschidere spre viitor. Pe baza unor date, își pot deschide noi oportunități. Toată săptămâna se bazează pe aceste informații. Prietenii sunt alături de ei, mai ales vineri și sâmbătă.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Rac

Pun accent pe relații și asta îi ajută să facă față la întâlniri sociale. Stau foarte bine la capitolul relații diplomatice. Iar Luna Nouă în Vărsător îi ajută să rezolve ceva. Partenerii lor de viață s-ar putea să vină cu o realizare și o schimbare în viața lor.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Leu

Pot avea aspecte bune legate de muncă. Există șansa de a rezolva mai ușor o problemă personală. Își schimbă dispoziția dacă au sentimentul că omul de încredere îi dezamăgește.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Fecioară

Muncesc, sunt foarte creative și vor face o schimbare importantă. Săptămâna le oferă un nou culoar de realizare pentru mai departe.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Balanță

Pun mai mult accent pe iubire, o Luna Nouă care poate să relaxeze mai multe Balanțe. Această Lună Nouă permite Balanțelor să ia lucrurile așa cum sunt, fără să mai acumuleze multe resentimente. Săptămâna le aduce niște vești bune celor care își doresc să aibă copii.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Scorpion

O Lună Nouă care este fixată în zona căminului sau în zona personală. Se întâmplă schimbări privind confortul și viață lor personală. E o săptămână bună din punct de vedere al relațiilor, dar și al muncii.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Săgetător

Discuții, vizite și călătorii importante și cu deschideri. Pot cunoaște persoane importante. Unii se pot gândi să studieze ceva sau pot valorifica o diplomă pe care o au. Deschiderea e legată de studii, educație și cunoaștere.

Află ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii, aici.

Cele mai mari defecte ale femeii din zodia Fecioară. Cum își atrage dușmani... Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Lună Nouă. Câștiguri uriașe pentru 3 zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x