Horoscop zilnic 5 iulie. Zodia care câștigă tot! E cea mai fericită zi!

 

Horoscopul din 5 iulie vă recomandă să dați frâu liber imaginației și stării de bine. Sunt aspecte bune, dar și puțin tensionate. O zodie va câștiga tot mâine. Va fi cea mai fericită zi!

Citește și horoscopul zilei de vineri, 6 iulie 2018

Horoscop 5 iulie Berbec

 Din dorință de a rezolvă toate treburile restanțe din ultimele patru săptămâni există riscul să pierzi din vedere amănunte importante și astfel să gafezi serios. Alege prioritățile și evită stresul psihic și fizic. Suprasolictarea nervoasă este accentuată. Rezervă-ți momente de răsfăț cu o baie aromată, o vizită prin magazinele preferate sau pentru un taifas cu cineva drag.  

Horoscop 5 iulie Taur 

 Detașează-te de toate și meditează la frumusețile vieții. Chiar dacă traversezi momente delicate, tensionate bine pe alocuri ai încredere că sunt pasagere și providență veghează atent asupra ta. O dietă potrivită, un dialog cu cineva drag și de încredere te va revigora pe deplin. Fii prudent și discret în plan profesional, deoarece se țes conflicte în umbră. 

Horoscop 5 iulie Gemeni 

 Oricât ai încerca să te apropii de prieteni, de colegii de muncă sau să le intri în grații, șansele de a izbucni o discuție aprinsă sunt mari și aducătoare de conflicte pe termen lung. Ferește-te de aceste persoane și numai la nevoie relaționează cu ei. Seară, retrage-te în liniștea și confortul casei. Membrii familiei te vor sprijini necondiționat, astfel că poți discută cu ei pe îndelete. 

Horoscop 5 iulie Rac 

 Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, dar și cu alți oficiali ai unor instituții sau cu persoanele cu autoritate din familie. Traversezi o perioadă în care suporți greu sau deloc o personalitate puternică sau pe cineva care îți impune să te comporți sau să faci cum spune el. Fii cât mai discret, controlează-ți gândurile și reacțiile, pentru că ziua predispune la conflicte îndelungate. 

Horoscop 5 iulie Leu

Ești tentat să faci demersuri pentru o călătorie îndepărtată sau pentru a te integra într-un program de instruire pe termen lung. Minunat este că primești un sprijin important din partea prietenilor sau a persoanelor din segmentul profesional. Alege-ți vorbele cu grijă și folosește tonuri potrivite. Riscul de a te implică în discuții aprinse este mare și păgubos. 

Horoscop 5 iulie Fecioară 

 Este rost de cheltuieli pe facturi, taxe, credite sau pe servicii de care ai beneficiat mai demult. Cheltuielile neașteptat sunt mari, dar poate fi vorba despre cheltuieli ale celor dragi și pe care ești nevoit să le achiți tu. Fii prudent și nu te hazarda în investiții care nu te privesc. În primul rând, partenerul de viață sau cineva din anturajul profesional te pot solicita financiar foarte mult. 

Horoscop 5 iulie Balanța 

 Este o zi în care relațiile parteneriale pot luă turnuri neașteptate și nedorite. Posibil să se finalizeze un parteneriat profesional sau un mariaj. Oricum de la acest moment încolo, aceste tipuri de relații se vor reconfigura total. Ascultă doleanțele celorlalți și nu te avântă în polemici fără rost. Dacă acum sunt niscai neplăceri le poți depăși cu răbdare și diplomație. 

Horoscop 5 iulie Scorpion 

 Relațiile colegiale sunt tensionate și oricând poate izbucni un conflict. Ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să eviți implicarea în treburile altora. Pe de altă parte și sănătatea poate da semnale că ar fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale, deoarece există riscul diagnosticării greșite. 

Horoscop 5 iulie Săgetător 

 Relația cu persoană iubită este tensionată, de aceea evită să provoci discuții fără rost. Așteptările tale în materie de iubire sunt nefondate, iar astăzi intervine și o doză importantă de subiectivism în aprecierile tale. Canalizează-ți eforturile spre activități distractive și spre hobby-uri. Cineva din anturajul apropiat te poate sutine necondiționat în aceste demersuri. 

Horoscop 5 iulie Capricorn

 Ai avea spor în desfășurarea treburilor domestice. Sunt șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează demult, să faci curățenii generale sau să repari împreună cu specialiști, diverse prin casă. Se recomanda atenție mare la instalațiile de foc și de aer, deoarece se pot produce avarii considerabile. În relațiile cu membrii familiei există tensiuni momentane. 

Horoscop 5 iulie Vărsător 

 Călătoriile pe distante scurte și dialogurile cu multe persoane sunt reprezentative pentru astăzi. Forfotă din preajmă ta, implicarea în discuții aprinse sau în rezolvarea unor chestiuni personale te pot osbosi mult. Ocupă-te de priorități și evită-i pe aceia care te suprasolicita sau doresc subtil să afle amănunte despre ține și viață ta. Sprea seară, relaxează-te cu un film amuzant. 

Horoscop 5 iulie Pești 

 O zi interesantă la capitolul financiar. Pe de o parte sunt posibile câștiguri de pe urmă activității depuse la locul de muncă, însă pe de altă parte, când te aștepți mai puțin apăr cheltuieli serioase. E cea mai fericită zi pentru tine, câștigi bani și aprecierea tuturor!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe