Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018. Zodia care dă lovitura financiar! EA se îmbogățește săptămâna asta!

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018. Aspectele sunt pozitive pentru majoritatea zodiilor, însă doar una are sorți de izbândă! Află care e zodua care dă lovitura în plan financiar, săptămâna aceasta!

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018. Aspectele sunt pozitive pentru majoritatea zodiilor, însă doar una are sorți de izbândă! Află care e zodia ce va da lovitura în plan financiar, săptămâna aceasta!

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Berbec. Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sferă muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi. Ai grijă să-ți achiți la timp facurile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Strălucesti în anturaj, ești deschis către ceilalți și ai spor în toate acțiunile pe care le întreprinzi. La sfârșitul săptămânii se recomanda studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Taur. Luni și marți este multă agitație la serviciu. Apăr responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adopta o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Începe o perioadă în care dialogurile cu specialiștii în sănătate pot fi frecvențe. Relațiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii. Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existențe deocamdată în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat revin în atenție achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Gemeni. Ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fii prudent și prezent la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Sarcinile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect și la timp. De aceea poți simți uneori că bați pasul pe loc și că unele discuții sau evenimente se tot repetă. Selectează-ți prioritățile și evită provocările celorlalți. Sănătatea poate avea de suferit de pe urmă tumultului din sferă socio-profesională. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, partenerul de viață te solicita mult și bine.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Rac.Săptămâna îți poate aduce evenimente interesante în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existențe acum în preajmă ta este departe de ceea ce îți dorești tu. De aceea ar trebui să te orientezi către alte povești de iubire, chiar dacă asta implică eforturi suplimentare din toate punctele de vedere. Copiii sunt o altă temă importantă a acestor zile, datorită situațiilor în care aceștia te implică vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunța treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grijă și de sănătatea ta.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Leu. Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții. De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene. De asemenea se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distante scurte pentru a rezolvă diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Îți sunt favorizate activitățile gospodărești de anvergură și dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent și ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoană iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Fecioară. Aspectele financiare care te preocupa la începutul săptămânii au legătură cu sferă partenerială. Din colaborarile în care ești implicat poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri și joi se întrezăresc dialoguri și inalniri importante cu neamurile și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, de aceea fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomanda să te retragi în linsitea și siguranță casei. Sunt momente excelente de a-ți îmbunătăți condițiile de trăi de acasă, de a alcătui planuri gospodărești și de a stă de vorba cu cei dragi.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Balanță. Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc, deschizându-ți-se variante noi fie de colaborare, fie de oficializare a unei relații amoroase mai vechi. Spre finalul intervalului analizat se animă relațiile cu anturajul apropiat.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Scorpion. Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfață cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restanțe, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel în treburile altora. Se pot accentuă unele afecțiuni ale ficatului și coapselor. Se recomanda dialogurile cu specialiști medicali, analizele de rutină și îngrijirea permanență a sufletului și trupului tău. La finalul săptămânii primești bani din muncă desfășurată la serviciu.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Săgetător. La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri că ține îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Este nevoie să te odihnești mai mult. Evită pe cât posibil tratamentele alopate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajmă ta. Stai de vorba cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și soluțiile oferite.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Capricorn. Multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea și felul în care vorbești. Este o perioadă în care ți se arată adavarata față a relațiilor cu prietenii. Astfel ar fi bine să te debarasezi fără rezerve de persoanele inoportune și să te deschizi din toată inimă către altele noi. În relațiile familiale se va instală liniștea și armonia. Începe o perioadă deosebită în care îți poți înfrumuseța casă, poți cumpără obiecte valoroase de patrimoniu sau poți trasă planuri domestice de anvergură. Dialogurile cu cei dragi îți vor aduce liniște, sfaturi bune și siguranță sufletească. La finalul săptămânii, astrele îți recomanda odihnă.

HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Vărsător. Sferă profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zilele definitorii în acest sens, de aceea fii prudent. Traversăm o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi total profesia și condițiile de muncă. Totuși, analizează pe îndelete ce se petrece în acest sector și nu da cioară din mână pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimbă în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. Astele te favorizează, deoarece atragi banii ca un magnet. Tu ești zodia cu mare șanse să se îmbogățească săptămâna aceasta!


HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE 2018 Pești. Dacă în prima jumătate a săptămânii ești preocupat mai mult cu aspectele mateiale ale vieții, în a două jumătate sufletul tău va caută oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sun momente bune pentru a-ți schimbă viziunea asupra vieții și pentru a-ți creă noi legături cu ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiențe resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupă de treburile cotidiene. Pe de altă parte, dacă ești implicat într-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent și deschis pentru ideile altora. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes.

Recomandari